Zaraman 0 #1 Публикувано преди 6 часа (Редактирано) Здравейте, След голямо чудене и доста четене във форума накрая и аз се сдобих със Сивик 10-та генерация, та сега четенето и търсенето продължава. Бихте ли споделили къде се продават оригинални аксесоари, по-специално се интересувам от гумените стелки и гумената стелка за багажника, но и като цяло се интересувам от сайт/магазин в който предлагат оем продукти. Като гледам ще ми е необходима и резервна гума с крик, защото се оказва че доста коли излизат заводски без резервна гума включена в комплекта. Сайтовете, които успях да намеря са или американски или английски като там цената на доставката излиза меко казано скъпо, поради обмитяването. Опитах да се свържа и на двата телефона в Бултрако, но не вдигат. Ще се радвам, някой ако знае и сподели. Предварително благодаря! Редактирано преди 6 часа от Zaraman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
advokata 11 #2 Отговорено преди 5 часа (Редактирано) За оригинални стелки - Бултрако. Обадете им се след празниците, може да са излезли отпуска днес. Уикенда мисля че не работят. За резервната гума вижте темата “Резервна гума”. Като цяло е добре да разгледате темите във форума. Не са много но биха могли да са ви полезни. Редактирано преди 5 часа от advokata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaraman 0 #3 Отговорено преди 2 часа Всичко съм изчел, видях го въпросния сайт за резервната гума, там ги има и стелките, но доставката им е доста солена…затова попитах ако някой знае дали евентуално в ЕС не се предлагат. Ако някой знае на каква цена са в Бултрако ще се радвам да сподели. Благодаря за включването! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове