Jump to content
Zaraman

OEM гумени стелки и стелка за багажника

Recommended Posts

Здравейте,

След голямо чудене и доста четене във форума накрая и аз се сдобих със Сивик 10-та генерация, та сега четенето и търсенето продължава. Бихте ли споделили къде се продават оригинални аксесоари, по-специално се интересувам от гумените стелки и гумената стелка за багажника, но и като цяло се интересувам от сайт/магазин в който предлагат оем продукти. Като гледам ще ми е необходима и резервна гума с крик, защото се оказва че доста коли излизат заводски без резервна гума включена в комплекта. Сайтовете, които успях да намеря са или американски или английски като там цената на доставката излиза меко казано скъпо, поради обмитяването. 

Опитах да се свържа и на двата телефона в Бултрако, но не вдигат. Ще се радвам, някой ако знае и сподели. 

Предварително благодаря!

Редактирано от Zaraman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За оригинални стелки - Бултрако. Обадете им се след празниците, може да са излезли отпуска днес. Уикенда мисля че не работят.

За резервната гума вижте темата “Резервна гума”. Като цяло е добре да разгледате темите във форума. Не са много но биха могли да са ви полезни.

Редактирано от advokata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко съм изчел, видях го въпросния сайт за резервната гума, там ги има и стелките, но доставката им е доста солена…затова попитах ако някой знае дали евентуално в ЕС не се предлагат. Ако някой знае на каква цена са в Бултрако ще се радвам да сподели.

Благодаря за включването!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...