Zaraman 0 #1 Публикувано 5 Май (Редактирано) Здравейте, След голямо чудене и доста четене във форума накрая и аз се сдобих със Сивик 10-та генерация, та сега четенето и търсенето продължава. Бихте ли споделили къде се продават оригинални аксесоари, по-специално се интересувам от гумените стелки и гумената стелка за багажника, но и като цяло се интересувам от сайт/магазин в който предлагат оем продукти. Като гледам ще ми е необходима и резервна гума с крик, защото се оказва че доста коли излизат заводски без резервна гума включена в комплекта. Сайтовете, които успях да намеря са или американски или английски като там цената на доставката излиза меко казано скъпо, поради обмитяването. Опитах да се свържа и на двата телефона в Бултрако, но не вдигат. Ще се радвам, някой ако знае и сподели. Предварително благодаря! Редактирано 5 Май от Zaraman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
advokata 13 #2 Отговорено 5 Май (Редактирано) За оригинални стелки - Бултрако. Обадете им се след празниците, може да са излезли отпуска днес. Уикенда мисля че не работят. За резервната гума вижте темата “Резервна гума”. Като цяло е добре да разгледате темите във форума. Не са много но биха могли да са ви полезни. Редактирано 5 Май от advokata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaraman 0 #3 Отговорено 5 Май Всичко съм изчел, видях го въпросния сайт за резервната гума, там ги има и стелките, но доставката им е доста солена…затова попитах ако някой знае дали евентуално в ЕС не се предлагат. Ако някой знае на каква цена са в Бултрако ще се радвам да сподели. Благодаря за включването! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tony_TR 1 #4 Отговорено 7 Май Привет, Преди половин година попитах за гумена стелка за багажник в Бултрако - и ми предложиха на "далавера" върната гумена стелка за багажник на цена от 800 лева. Въобще не попитах за другите, които и без това нямаха в наличност. За двата Civic-a взех от Stelkite.com по-специално тези: https://stelkite.com/3d-gumeni-stelki-frogum-honda-civic-x-2015-2021-4-chasti-cherni-7 За сега съм доволен. Пасанаха без проблем и са с добро качество Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1582 #5 Отговорено 7 Май (Редактирано) On 5/5/2025 at 4:58 PM, Zaraman said: Здравейте, След голямо чудене и доста четене във форума накрая и аз се сдобих със Сивик 10-та генерация, та сега четенето и търсенето продължава. Бихте ли споделили къде се продават оригинални аксесоари, по-специално се интересувам от гумените стелки и гумената стелка за багажника, но и като цяло се интересувам от сайт/магазин в който предлагат оем продукти. Като гледам ще ми е необходима и резервна гума с крик, защото се оказва че доста коли излизат заводски без резервна гума включена в комплекта. Сайтовете, които успях да намеря са или американски или английски като там цената на доставката излиза меко казано скъпо, поради обмитяването. Опитах да се свържа и на двата телефона в Бултрако, но не вдигат. Ще се радвам, някой ако знае и сподели. Предварително благодаря! Ако искаш да те оберат вземи от Бултрако,800 лв за стелка за багажник както е писал колегата и то върната ,много им здраве. Аз съм с такава и нищо и няма за 2 годно CRV3 с от този модел на CRV1 8 години и всичко ок. Та ако ти се дават пари на хора с надценка 300% пазарувай от Бултрако. Редактирано 7 Май от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zaraman 0 #6 Отговорено четвъртък в 20:52 Опитвах да се свържа с тях и след празниците, два дни не благоволи никой да ми вдигне, та сега си обяснвам защо…с тези цени вероятно доста псувни са изяли. Благодаря ви колеги, видяло се е че ще търся алтернативни варианти, освен ако не успея да ги намеря в някой европейски сайт…намеря ли нещо ще постна тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове