Jump to content
drivercho

Има ли чувствителна разлика в цените на частите за Сивик 5 и 6 генерация?

Recommended Posts

Интересен въпрос! По мое наблюдение, дори и да има разлика, тя не е в пъти със сигурност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа цените на консумативите са почти едни и същи и да има разлика тя зависи от магазина в който ще влезеш ;) Като купуваш гледай състояние, като цяло проблема е ако колата е скъсана от каране или пък не е поддържана както трябва! Като цяло сложи си едни 1000 лв отгоре за обслужване и стягане.Хайде и успех в избора, но Хонда е марката, ОПРЕДЕЛЕНО!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа цените на консумативите са почти едни и същи и да има разлика тя зависи от магазина в който ще влезеш ;) Като купуваш гледай състояние, като цяло проблема е ако колата е скъсана от каране или пък не е поддържана както трябва! Като цяло сложи си едни 1000 лв отгоре за обслужване и стягане.Хайде и успех в избора, но Хонда е марката, ОПРЕДЕЛЕНО!

Подкрепям колегата с две ръце ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих казал, че има разлика в цените на резервните части, само заради това, че от 6-та генерация нататък, колите се делят на Европейски/Японски(щатски) сглобки. Тъй като в щатите е доста по-евтино, части се намират на 1/2 цена от европа. Говоря само за нови.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivailo_hr
Отговорено (Редактирано)

Аз бих казал, че има разлика в цените на резервните части, само заради това, че от 6-та генерация нататък, колите се делят на Европейски/Японски(щатски) сглобки. Тъй като в щатите е доста по-евтино, части се намират на 1/2 цена от европа. Говоря само за нови.

Благодаря ти за информацията. Правилно ли съм те разбрал, че Сивик 6-та генерация се произвеждат и в САЩ?! Ако е така, точно кои модификации? Къде мога да проверя? Редактирано от ivailo_hr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pliushtadin
Отговорено (Редактирано)

Благодаря ти за информацията. Правилно ли съм те разбрал, че Сивик 6-та генерация се произвеждат и в САЩ?! Ако е така, точно кои модификации? Къде мога да проверя?
Честно казано 5-та ген. също се произвежда в САЩ :DЧувствителна разлика в ценита на 5 и 6 няма, за мен по-хубавото на 6та е че е по-нова ;) Редактирано от Pliushtadin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де примерно колко струва ремака на 5 генерация 1,5I

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де примерно колко струва ремака на 5 генерация 1,5I

Д15б2 ангренажен ремък 37 лева Ролка 60ремъка е Гейтс а ролката е Рувил лато вътре е ИНА или КОЙО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...