assfull 112 #1 Публикувано 25 Юни, 2007 днес си свалих катализатора и се уплаших,всичко се беше стопило и задръстило,просто беше някаква невъобразима гняс.точно за десетина минути го изтърбуших и го монтирах.мога да споделя че разликата е огромна.и слухът който се носи,че дрънчало и тн. изобщо не е верен.сега чувам работата на истинска !!! .препоръчвам този вариант на всички които имат съмнения,че техният е задръстен !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERODECK #2 Отговорено 25 Юни, 2007 Пиши по-нататък за ефекта.Не съм специалист,но се опасявам от повишаване на разхода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 25 Юни, 2007 Не би следвало разхода да се покачи. Това зависи много от шофьора. Ако е рацер по душа, промяната във вървежа, ще се отрази осезаемо на размера на обувката. От там и разхода отива нагоре. !!! При мен поне е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 25 Юни, 2007 бе и аз съм му дигнал мерника на моя и май ще изгори като сложа другите колектори 4.2.1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
My Honda 0 #5 Отговорено 25 Юни, 2007 Аз не знам каде да отида да махнат моя. В М-Коплект на Околовръстното ми отказаха.Двигателя е D15Z3 и катализатора е от пред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #6 Отговорено 25 Юни, 2007 Мина някакв идея през новините и клюките, че за да си караш колата, трябва да имаш катализатор! А нов е сумалъката пари, не си ли спомняте? Само напомням Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #7 Отговорено 25 Юни, 2007 Имам приятел който имаше Type R ,който беше с 2 кат.и му махна единия,веднага му светна сервизната лампа,ама той я отка4и.Колата наистина взе да върви по-бързо ,ама и вдигна и доста разхода .Ве4е не помня колко,но 4овека искаше да върви пове4е,щото ходеше и той на моста да се гонят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest assfull #8 Отговорено 26 Юни, 2007 Мина някакв идея през новините и клюките, че за да си караш колата, трябва да имаш катализатор! А нов е сумалъката пари, не си ли спомняте? Само напомнямШефе ,при добре работещ мотор и хубаво пипната центровка газовете са ти в норма.мислиш ли че ако мотора ти е перфектен,а катализатора ти е зле ще минеш на преглед?просто тая гад и обърква цялата работа.вместо газовете да си излизат те се задържат по дълго в трабата преди катализатора ти и от там ти бъркат и лабдата,а от там знаеш какво става.това скапано гърне е за цивилизованите хора с нормалните заплати в нормалните държави.за съжаление ние все още не сме от тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #9 Отговорено 26 Юни, 2007 Мина някакв идея през новините и клюките, че за да си караш колата, трябва да имаш катализатор! А нов е сумалъката пари, не си ли спомняте? Само напомнямАбе и аз така бях чувал за цените. Обаче кви са тия по 1xx лв. дето ги продават на Константин Величков между Стамболийски и Т. Александров ? Пиша 1xx защото не си спомням дали бяха 120 или 150 или 180... ама все пак ми се видя доста по-евтино от 800-900. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest assfull #10 Отговорено 2 Юли, 2007 Пиши по-нататък за ефекта.Не съм специалист,но се опасявам от повишаване на разхода.обещах и пиша.та значи минал съм около 1100км с 64л.това е доВарна и обратно и малко возене там.на отиване доста зор видя милата,ама нещо бях ядосан.значи за 4.20мин съм взел разстоянието от летището в София до катедралата във Варна.на обратно с кафето на хепи за около 5часа.доволен съм от разхода и от вървенето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
"SaKaTa" 2 #11 Отговорено 2 Юли, 2007 пичове отдавна махнах катализатора (20 000 км ) ,разхода си е все така 4удесен ,а колата работи много по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове