JimBeam 0 #41 Отговорено 2 Август, 2008 Аз досега съм лепил само с фолио от 5лв,но съм чувал че с по скъпото е по лесно не се чупи така като ефтиното.Че не е голяма философия не е,но на коли като сивик 5г хеч на задните прозорци си е АД да се направи хубаво... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki4a 0 #42 Отговорено 2 Август, 2008 и аз пробвах ама си е трудно с евтиното фолио не става хубаво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JimBeam 0 #43 Отговорено 3 Август, 2008 става просто е много игра,но става! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Fena 0 #44 Отговорено 4 Август, 2008 От Пловдив- да ми кажете някой кадърен поставяч на фолио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
se7en 0 #45 Отговорено 31 Август, 2008 Ако има мераклии за затъмняване, да заповядат. Цени: по 15лв на странични и 30/40лв за задно, в цените е включено и фолиото.Стара Загора - Продажба и монтаж на автоаудио с-ми, усилватели, кондензатори, бас боксове и аксесоари; Затъмняване на автостъкла с US фолио; gsm: 0885145587 / skype: s-e-7-e-nП.П. При Галин ако ходите, няма да е зле да се запознаете с цените предварително, иначе фолиото го взимаме от един и същи човек, ползваме еднакви отстъпки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valexy2008 0 #46 Отговорено 8 Септември, 2008 Ясно, благодаря! Само не мога да разбера, защо виждам доста хора с повечко затъмнени стъкла. Не става въпрос само за разните там гъзета и мутри, ами и обикновени хорица...имам приятели които не са гъзари с пари,но са с тъмни стакла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Preluden #47 Отговорено 14 Септември, 2008 А едно въпросче... Прелюда като има реално само 2 странични стъкла (малките не ги броя), ко праим? Забранено или не е забранено да се тонират те? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rockDrive #48 Отговорено 15 Септември, 2008 А едно въпросче... Прелюда като има реално само 2 странични стъкла (малките не ги броя), ко праим? Забранено или не е забранено да се тонират те? забранено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rockDrive #49 Отговорено 15 Септември, 2008 колеги някой слагал ли си е на всичките стъкла само с UV защита или от това американското което е 2-3%? Сигурно ли е, че няма да се заядат куките ако е 2-3%? И на мен не ми харесва като не са затъмнени всичките стъкла... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zlatko #50 Отговорено 7 Ноември, 2008 Колеги интересува ме в София къде са най-добрите майстори по затъмняване на стъклата .Искам да си затъмня задното и страничното стъкло на ЦРВ-то.Цената не ме притеснява чак толкова важното е да е качествено и да е американско .Ако можете да дадете адреси най добре Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #51 Отговорено 7 Ноември, 2008 ... http://www.xtuners.com/home.htm Колегата е от форума Xtuners, има връзка, може и на лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zlatko 0 #52 Отговорено 7 Ноември, 2008 ... http://www.xtuners.com/home.htm Колегата е от форума Xtuners, има връзка, може и на лично. КОлега не можах да видя нищо за тониране на стъкла в този саит.Видях други раздели но не и за стъкла . Освен това не разбрах на кой колега да пиша на Лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #53 Отговорено 7 Ноември, 2008 Мисля че тонират с американско фолио, стопове и фарове със сигурност тонират, мисля че и стъкла, колегата се казва Xtuners : ето ПРОФИЛА му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #54 Отговорено 7 Ноември, 2008 До колкото си спомням от директивата за свелините в европа не е позволено тониране на стопове и фарове.По принцип Мисля че тонират с американско фолио, стопове и фарове със сигурност тонират, мисля че и стъкла, колегата се казва Xtuners : ето ПРОФИЛА му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #55 Отговорено 8 Ноември, 2008 А да питам за задното стъкло - на Сивик Купе нали има реотанчета за нагряване на задното стъкло-те не прецакват ли фолиото по някакъв начин като греят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kando 0 #56 Отговорено 8 Ноември, 2008 не бих ви препоръчал фолио - куките винаги може да се заядат със вас,пък и винаги си личи че е фолио - някак си изглежда ефтинджос.Ако ще ги правите затъмнени пробвайте тониране,хем е по стилно хем не е наказуемо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #57 Отговорено 9 Ноември, 2008 не бих ви препоръчал фолио - куките винаги може да се заядат със вас,пък и винаги си личи че е фолио - някак си изглежда ефтинджос.Ако ще ги правите затъмнени пробвайте тониране,хем е по стилно хем не е наказуемо.Явно на хората не им се дават много пари за едно туниране (както и на мен,като знам колко вадя на ден),а искат сами с някакво обикновенно фолио да си ги затъмнят.Един въпрос,затъмнени стопове и мигачи,забранени ли са !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #58 Отговорено 11 Ноември, 2008 Някой може ли да ми каже от каде да си купя фолио,ходих в гарвана,там имаше ама много светло,каде има други такива магазини за аксесоари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zlatko 0 #59 Отговорено 21 Ноември, 2008 (Редактирано) Здравейте колеги Имам следния въпрос !! Ходих да питам за затъмняване на стъкла ! КАзаха ми че ще струва 300лв с най-тъмното или 280 лв с малко по светлото(85%).Колата е Цр-в а стъклата са пет на брой без тея до водача и предното.Казаха че фолиото е 3М било най-доброто ,вратите нямало да се свалят а се подпъхвало.Исках да питам това като цена добре ли е или е много ,защото чух че при кончето можело да излезе към 150лв същата процедураТова е сайта на тези майстори http://www.foliadesign.eu/ .Ако някой е ходил при тях нека каже някакви впечатления и какви цени са му зели за услугата Мерси предварително!! Редактирано 21 Ноември, 2008 от Zlatko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mavro 0 #60 Отговорено 4 Август, 2010 Здравейте! Моля, някой да ми обясни как мога да разбера дали задните странични и задното стъкло на Honda HR-V са фабрично затъмнени или са с фолио?Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове