Jump to content
c0l0r

Honda coupe KA8

Recommended Posts

Здравейте нов съм с марката взех си акорд 7 ген., а сега си харесах honda legend coupe ka8 3.2 205кс автоматик има ли интерес към тези коли ако реша да я продам в последствие говоря за запазен екземпляр на 160000км. В бг сайтовете не намерих такава за продан

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

3.2i / V6 е втора генерация Легенд (около 30 годишна кола), но култов модел и ако е в доста добро състояние, си е добра инвестиция.

Всичко зависи не от пробега, а от състоянието на купе / техника / салон, както и да си е автентична, а не някакви тунинг изпълнения и украси.

Редактирано от ceco_accord

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
On 12/13/2024 at 12:03 PM, ceco_accord said:

3.2i / V6 е втора генерация Легенд (около 30 годишна кола), но култов модел и ако е в доста добро състояние, си е добра инвестиция.

Всичко зависи не от пробега, а от състоянието на купе / техника / салон, както и да си е автентична, а не някакви тунинг изпълнения и украси.

Даже по симпатична ми е КА7 може би заради приликата между нея и е38 а пък съм голям фен на старата седмица и от там ка7 адски ми харесва, често изкачат за по 2000-3000 евро такива автомобили, но като се поразрових за части се оказа, че в бг не можах да намеря дори и един носач никъде наличен та този факт ме притеснява защото няма от къде да си закупя резервни части за автомобила и може би ще се откажа от покупката на такъв автомобил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време / нерви / пари / чакане - кеф има, но не го прави за адмирации от околните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...