c0l0r 1 #1 Публикувано 13 Декември Здравейте нов съм с марката взех си акорд 7 ген., а сега си харесах honda legend coupe ka8 3.2 205кс автоматик има ли интерес към тези коли ако реша да я продам в последствие говоря за запазен екземпляр на 160000км. В бг сайтовете не намерих такава за продан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #2 Отговорено 13 Декември (Редактирано) 3.2i / V6 е втора генерация Легенд (около 30 годишна кола), но култов модел и ако е в доста добро състояние, си е добра инвестиция. Всичко зависи не от пробега, а от състоянието на купе / техника / салон, както и да си е автентична, а не някакви тунинг изпълнения и украси. Редактирано 13 Декември от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c0l0r 1 #3 Отговорено четвъртък в 09:28 On 12/13/2024 at 12:03 PM, ceco_accord said: 3.2i / V6 е втора генерация Легенд (около 30 годишна кола), но култов модел и ако е в доста добро състояние, си е добра инвестиция. Всичко зависи не от пробега, а от състоянието на купе / техника / салон, както и да си е автентична, а не някакви тунинг изпълнения и украси. Даже по симпатична ми е КА7 може би заради приликата между нея и е38 а пък съм голям фен на старата седмица и от там ка7 адски ми харесва, често изкачат за по 2000-3000 евро такива автомобили, но като се поразрових за части се оказа, че в бг не можах да намеря дори и един носач никъде наличен та този факт ме притеснява защото няма от къде да си закупя резервни части за автомобила и може би ще се откажа от покупката на такъв автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6125 #4 Отговорено четвъртък в 09:58 Време / нерви / пари / чакане - кеф има, но не го прави за адмирации от околните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове