Zhelyazkov 6 #1 Публикувано 8 Декември Имам един странен проблем, който най-вероятно няма да оправя ама ми е интересно от какво може да е. При ускорение на 2 и 3 предавка в интервала около 35 и 40км/ч започва нещо да ми лопа във вратата/само там, без каквито и е да е вибрации по купе или волан/, ако ускорението е го правя много плавно или ако е по сериозен баир надолу не се усеща нищо. Гумите ми са балансирани/провериха ги/, възможно ли е да е нещо от шарката им? Като "захапва" асфалта по-сериозно при ускорение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6100 #2 Отговорено 8 Декември (Редактирано) Не би трябвало да е от гумите, както и от вътрешно каре - то вибрира при всякакво ускорение. Търси - звукът се разпространява странно в купето и воже да те лъже ме е от вратата. Промени нещо. Свали прозореца, или затвори огледалото, или виж бравите и. Пробвай и при незатворена врата, или щракната само на първия зъб. Пробвай ги методично и само едно по едно, за да разбереш при кое точно звукът изчезва. Ако пак го има, следва сваляне на кората, а пътем виж дали всичките и щипки са щтракнати в ламарината. Редактирано 8 Декември от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zhelyazkov 6 #3 Отговорено 8 Декември А тя си има карантии дето тракат в нея, това не ме изненадва. Изненадващо е, че само точно определени условия се случва без да усетя нещо във волана. Някакъв резонанс ама от къде е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове