Jump to content
misho650

Забива предницата при подаване на газ.

Recommended Posts

Здравейте колеги, вчера си взех колата от сервиз след рециклиране на дюзи почистване на резервоар и смяна на горивен филтър и реших да я изкарам днес на магистралата да я пробвам. Колата върви добре при нормално каране но като и подадох повече газ заби предницата, почна мига лампата за свещите и не искаше да вдига повече от 2100 оборота (преполагам че влезе в авариен режим). Загасих я изчаках малко запалих лампата за свещите изгасна тръгнах и като и подадох повече газ пак същото и така няколко пъти правих и все същото. Утре ще я карам на диагностика, но ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще съм благодарен да сподели какво е било и как го е оправил. Колата е 2.2 дизел. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 2 часа, misho650 написа:

и смяна на горивен филтър 

Колегите с твоя мотор споделят, че с някои горивни филтри го прави този проблем а с други не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горивния филтър е на Mann. По принцип слагам само Bosch, но не мисля че този ще има проблем ако не се лъжа даже е по скъп от бошовия. 

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е решен. Оказа се че помощника на майстора ми е сложил горивния филтър наобратно. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
  • Хаха 5
  • Объркан 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...