misho650 5 #1 Публикувано неделя в 16:09 Здравейте колеги, вчера си взех колата от сервиз след рециклиране на дюзи почистване на резервоар и смяна на горивен филтър и реших да я изкарам днес на магистралата да я пробвам. Колата върви добре при нормално каране но като и подадох повече газ заби предницата, почна мига лампата за свещите и не искаше да вдига повече от 2100 оборота (преполагам че влезе в авариен режим). Загасих я изчаках малко запалих лампата за свещите изгасна тръгнах и като и подадох повече газ пак същото и така няколко пъти правих и все същото. Утре ще я карам на диагностика, но ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще съм благодарен да сподели какво е било и как го е оправил. Колата е 2.2 дизел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1252 #2 Отговорено неделя в 18:36 Преди 2 часа, misho650 написа: и смяна на горивен филтър Колегите с твоя мотор споделят, че с някои горивни филтри го прави този проблем а с други не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho650 5 #3 Отговорено неделя в 19:16 Горивния филтър е на Mann. По принцип слагам само Bosch, но не мисля че този ще има проблем ако не се лъжа даже е по скъп от бошовия. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1252 #4 Отговорено неделя в 19:27 Да, аз нищо не казвам а само подсещам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1252 #5 Отговорено понеделник в 06:29 Тук също може да погледнеш. https://www.facebook.com/reel/551543644036931 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho650 5 #6 Отговорено понеделник в 10:10 Проблема е решен. Оказа се че помощника на майстора ми е сложил горивния филтър наобратно. 2 2 5 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове