Jump to content
Petar.K

Всички “ламби” светят

Recommended Posts

Здравейте!

Карам CR-V Hybrid AWD от 2019 и от известно време имам проблем със сигналните светлини, които светят едновременно всички при запалване на автомобила. За последния месец ми се случи 3 пъти, когато се случи това не мога да включа на скорост, климатика отзад почва да духа бясно и е много весело, светлина, звук и т.н. Има ли колеги със същия проблем или с някакви идеи от какво може да е породено това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кои светлини светят, аварийните(те са сигнални) или лампите по таблото. 

Ако са тези на таблото, то най-вероятно ти заминава акумулатора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за лампите на таблото, светят всички едновременно. Климатика се включва и колата не може да бъде поставена на директна скорост и да потегли. И трите пъти когато се случи беше при стартиране на автомобила след престой, не се е случвало в движение. След това се оправя от само себе си. Чудя се дали може да е нещо свързано с имобилайзер, който ме заставиха да монтирам на колата във връзка с каското? 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кога ти монтираха имобилайзера и кога започна да ти прави магариите? 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди около месец го монтираха и малко след това го направи за пръв път, бяхме в Гърция(есенната ваканция) по средата на Ситония и като се случи гаааз наобратно до България от притеснение, нито ваканцията довършихме…., децата се сърдят отзад аз псувам и карам, абе страшен купон беше. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смени първо батерията на предавателя на имобилайзера, ако не се оправи, ходи да ти замерят акумулатора.

Аз лично залагам на акумулатор.

Най-лесно се разбира, ако не го прави след палене, след по-продължителен преход(тоест гасиш и палиш), когато аку-то е натрупало заряд.

• Харесвам 1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...