Jump to content
mupomach

Проблем с дисплей,камера и парно

Recommended Posts

Привет! 

Имам тази прекрасна кола вече година! СМВS check ми светна месец след като я взех, - не успях да разбера от къде точно е проблема, но както и да е, кара се добре и така. Преди седмица, при стартиране картината на екрана нещо се изкриви - и така и не се стабилизира- седи на пиксели. При включване на задна, липсва камерата- екрана изобщо не реагира. Вентилацията също не реагира... На Auto климатика се чува ,че се включва обаче! Тези проблеми (предполагам идва от едно и също място) се появиха след като покарах с натиснат бутон за въртене на въздуха в колата ( може и да няма нищо общо, но тогава се появи проблема-при стартиране ).Проверих бушончета и вътре и отпред ... ок са ! 

Някой сблъсквал ли се е с подобен кахър ? 

Закачам и няколко снимчици ! 

IMG_20241105_161543.jpg

IMG_20241105_161551.jpg

IMG_20241105_162113.jpg

IMG_20241031_140656.jpg

IMG_20241031_141311.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш в другата тема където съм писал преди месец два как изгасна cmbs лампата при мен.Пробвай да видим дали ще изгасне.

Дисплея ти е за смяна 100% търси нов втора употреба по моргите имат.Като имаш работещ дисплей ще ти тръгне камерата и ще решиш и проблема с парното най вероятно. 

И не ,проблемите не идват  от бутона за въртене на въздуха.

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега дали намери решението на проблема с дисплея? Днес и при мен се получи така. Разликата е, че при мен стартира нормално и когато изчезне логото и се появи картата на навигацията или радиото и се размазва. Иначе камерата ми работи нормално.

IMG_7444.jpeg

IMG_7446.jpeg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...