bskirovv 0 #1 Публикувано 6 Ноември Здравейте, от скоро съм собственик на Акорд 7 фейслифт, седан 2.0 бензин/газ и автомат. Единствения минус, е че няма круиз контрол, а често пътувам по магистралата. Във фейсбук групата масово четох, че няма как да се сложи круиз, но в този линк -> https://www.drive2.ru/l/480625670632767665/ колегата от русия е успял да го навърже, като от коментарите се разбира, че е взел и компютър от кола с круиз, освен описаните неща. Та въпроса ми е някой дали си е играл да сложи на неговия Акордеон или знае някой който би се захванал да го направи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LedovskyT 2 #2 Отговорено 6 Ноември Ще ти трябва табло от кола със темпомат, копчета, кабелчета и много нерви. Не съм го правил, но е възможно. Както и да се сложи дисктроник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LedovskyT 2 #3 Отговорено 6 Ноември Иначе като гледам всеки жичкаджия би могъл да го направи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове