Jump to content
Tonji

Ъпгрейд на бронята Pre-Face към Facelift.

Recommended Posts

Здравейте,
Искам да си сложа решетките на броните от фейслифт и имам няколко въпроса, ако някой е проучвал темата.

1. Знам , че може да стане, но ме интересува дали ОЕМ Решетките от Хонда идват с дупките за парктрониците отпред и отзад, че в Ютуб има клипове само в САЩ, а те там нямат парктроници. Тъй като там нямат парктроници, сайтовете и каталозите за части , които знам са само американски, а за моята като проверих по вин номер във https://www.parts-honda.uk/ излизат моите решетки и като пиша в гугъл парт номера на тези решетки изглежда да са като с отвори за парктроник.

2. Дали може някой колега с фейслифтов Сивик да сподели Вин номер или ако му се занимава да провери парт номерата на тези решетки спрямо неговия Вин номер, да сравня дали има разлика със американските?

Става въпрос за тези неща:

71119-TGG-A50 - Cover, L Radar

71118-TGG-A50ZC - Garnish Assembly, L Front Bumper Side NH877P (Sonic Gray Pearl)

71113-TGG-A50ZC - Garnish Assembly, R Front Bumper Side NH877P (Sonic Gray Pearl)

71518-TGG-A50ZC - Garnish Assembly, L Rear Bumper Side NH877P (Sonic Gray Pearl)

71513-TGG-A50ZC - Garnish Assembly, R Rear Bumper Side NH877P (Sonic Gray Pearl)

Поздрави! :) 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж модел 71121-TEC-Q83 това е моята решетка Civic X 2019 Hatchback

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...