Draik 18 #1 Публикувано 22 Юни, 2007 Днес забелязах че в съда на съединителя няма течност ( има малко но е под отвора на маркуча )Въпроса ми е каква точно трябва да е тази течност и как да разбера. На капачката писхе че е спирачна течност DOT3 DOT4 но коя точно е вътре и има ли проблем да сложа примерно DOT3 а вътре да е DOT4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAlexandrov 0 #2 Отговорено 22 Юни, 2007 Първо разбери къде е течността, ремонт на помпите вероятно ще трябва и тогава така или иначе ще я смениш цялата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #3 Отговорено 22 Юни, 2007 (Редактирано) Разликата е че DOT4 издържа на по високи температури и не е проблем да се смесят само внимавай с ментетата, те скапват гумичките. Редактирано 22 Юни, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #4 Отговорено 23 Юни, 2007 Първо разбери къде е течността, ремонт на помпите вероятно ще трябва и тогава така или иначе ще я смениш цялата...Ще проверя за течове до помпата но пък съединителя си отделя напълно нормално и е мек педала незнам защо я няма тази течност може никога да не е гледана.а относно това каква течност ще взема мисля да е мотул уж са добри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 204 #5 Отговорено 23 Юни, 2007 мисля ДОТ 5.1 е съвместима с ДОТ4 , но 5 не е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAlexandrov 0 #6 Отговорено 23 Юни, 2007 Няма къде да отиде тази течност. Имаш някакъв проблем. Аз наскоро правих ремонт профилактично, защото я имаше, но беше твърде тъмна и мътна от гумените уплътнения се получава. Ремонтен комплект на помпите не е скъп и се сменя цялата с нова, за да ти е мирна главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #7 Отговорено 23 Юни, 2007 Всъшност ако се е развалила помпата я сменям направо с нова а не само уплатненията?Ако е така каква помпа да взема и колко горе долу струва ?Да си направя една сметка че доста работи се наредиха вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAlexandrov 0 #8 Отговорено 23 Юни, 2007 Защо да ти е развалена, щом ти работи съединителя. Сменят се уплътненията само и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #9 Отговорено 23 Юни, 2007 Сега ако ми кажеш какво точно да търся и е съм ти много задължен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAlexandrov 0 #10 Отговорено 23 Юни, 2007 (Редактирано) Майстор да ти го направи )На мен един приятел ми го направи DJ Tymbi.Даже не знам при теб как са, но при мен са две помпи - горна и долна Взима се ремонтен комплект за помпите /така се води/ и се подменят уплътненията, мисля че и буталцето... Слага се нова течност и се обезвъздушава. Редактирано 23 Юни, 2007 от BAlexandrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #11 Отговорено 23 Юни, 2007 Мерси много ще отида при един познат дано да знае какво точно да прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
uko 0 #12 Отговорено 23 Юни, 2007 Няколко дена след като си взех акорда забелязах че течноста в казанчето на съеденителя е до дънотои в същото време мокета под педала на съеденителя е напоен със същата течност та тогава долях течност и си мислех че помпата ми се е здухала но от тогава вече половин година течноста не е мръднала и съеденитела си работи нормално та се чудя дали има смисъл да я развалям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове