ivaivalito 8 #1 Публикувано 22 Юни, 2007 Ами намерих си тампони за носача предните на марка НАКАМОТО.Някой чувал ли е тази марка и дали са хубави .Искат ми 12 лева . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 22 Юни, 2007 то в Бг кви ли имена няма да намериш,но 12лв ми звучи доста подозрително....те тези в Тайван и Китай не са глупави,като сложат някаква японски звучащо име и всеки мисли че стоката е madi in Japan..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #3 Отговорено 22 Юни, 2007 Ами намерих си тампони за носача предните на марка НАКАМОТО.Някой чувал ли е тази марка и дали са хубави .Искат ми 12 лева .намерих си на Мууг за 10 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #4 Отговорено 22 Юни, 2007 пиши и къде/ в кой магазин си ги намерил, та ако на някой му се наложи да търси да има откъде да почне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #5 Отговорено 22 Юни, 2007 цени в бултрако вътрешния-24 лева този за амортисиора 18 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #6 Отговорено 22 Юни, 2007 бах мама мъ,да си бях взел сивик.при реставрацията на колата ми с тези цени които обаждате щеше да ми остане тлъсто ресто чак.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #7 Отговорено 23 Юни, 2007 a стават ли от 4та генерация сивик на 5та.Защото в каталога казват че стават но пък имат различни номера ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове