nedjalko1 18 #1 Публикувано 24 Октомври Здравейте колеги, бендикса не се връща на студена кола после няма ядове . Да сподяля че колата е не е карана 5,6 месеца преди да я купя. Колата е crv 2010 , 2.0 Стартер денсо ОЕМ: 31207-PCA-003 Нокой сменял ли е бендик да сподели какво е сложил и от къде го е закупил или само да го смажа и може да стане. В какво се аъстои обслужванеъо на подобен стартер ? Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Optimus 2 #2 Отговорено 24 Октомври При мен има някакъв шум, след запалване. Предполагам че може да е от стартера, звучи като остатъчно въртене... Трудно мога да го опиша. Ако си от София, на сточна гара съм виждал някакви майстори на стартер, могат да го погледнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko2Niko 27 #3 Отговорено 25 Октомври В зависимост кой,къде и какво точно ще ти се сменя и дали ще включва свалянето на стартера, защото може и някой друг или ти да си го свалиш, цената варира от 120-180 лв. Майсторът ми го свали,защото колата беше за друго при него и ги съчетах. Познат,който работи точно стартери и алтернатор ми го рециклира за 120 лв, не съм го разпитвал какво точно е сменял. Акорд R20A3. Доколкото знам от четките се натрупва прах + грес и става туткал,който пречи за правилната работа и не е единствената причина. И други елементи се износват. С две думи си трябва човек/майстор ,който да извърши нещата както трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове