Pepitu2106 0 #1 Публикувано 26 Септември Здравейте, колеги, за инфо карам Хонда акорд 7 2.2 Дизел 2004 Имам нужда от малко помощ относно интеркулера на моя Accord 7 генерация (2.2 i-CTDi). Преди около месец имах сериозни проблеми с колата – хвърли турбото, катализаторът беше задръстен и изпускателният колектор беше за смяна. След като оправихме катализатора, рециклирахме турбото и сменихме изпускателния колектор, майсторът ми каза, че интеркулерът също е за смяна. Сега съм в ситуация, в която трябва да си поръчам нов интеркулер, но не знам какъв размер да взема, а сам не мога да разбера защото въобще не разбирам от коли. В интернет намирам различни варианти, а не искам да поръчам грешния размер. Целият ремонт ми го прави роднина, който за съжаление няма възможност да ми помогне повече. Може ли някой от вас, който е минал през същото, да ми каже какъв е точният размер на интеркулера за този модел? Или пък какво да гледам при избора? Ще съм благодарен за всякакви съвети и препоръки! Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #2 Отговорено 27 Септември Щом си от Варна - виж тази тема: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове