angel_zdravkov93@abv.bg 0 #1 Публикувано 6 Септември (Редактирано) Здравейте колеги ! Колата е Хонда ЦРВ 2 ген. 2.0 ,150 к., 2005 г. и има проблем със оборотите. Колата е газ-бензин и да подчертая че проблема го прави и на газ и на бензин. Та проблема е следния - В движение като освободя от скорост и оборотите играят от 1000 до към 2000 като е на място не мърдат. От какво може да е проблема някой ако знае ще се радвам да сподели. Редактирано 6 Септември от angel_zdravkov93@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonyyolo 3 #2 Отговорено 6 Септември От дросела е . Иди в сервиз които разбират от Хонда да ти закачат лаптопа и ще ти оправят оборотите. И аз имах такъв проблем ,ходих при разни набедени и само давах пари . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #3 Отговорено 10 Септември Хубаво е в този сервиз да свалят дросела да го почистят и сложат,като го адаптират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_zdravkov93@abv.bg 0 #4 Отговорено 27 Септември (Редактирано) Благодаря ви колеги за отговорите, но също така забелязах и че като пусна климатика оборотите са нормални и немърдат, като го изключа и пак играят дали не се дължи от нещо друго или наистина ще се окаже че само като почистя дросела и ще се оправи Редактирано 27 Септември от angel_zdravkov93@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_zdravkov93@abv.bg 0 #5 Отговорено 3 Октомври Колеги, другото което забелязах е, че на място като въртя волана и оборотите отиват към 1700 това нормално ли е ? Другата седмица ще я нося да ми почистят дросела и стъпковия мотор както и да ми направят реглаж на клапаните и да се надяваме че ще се оправи проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nayki 2 #6 Отговорено 4 Октомври Не е нормално да са 1700 ,с около 200 -300 оборота над тихите на място. Пиши после за резултата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_zdravkov93@abv.bg 0 #7 Отговорено 8 Октомври Колеги, със почистване на дросела, на стъпковия мотор и реглаж на клапаните не се оправи проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_zdravkov93@abv.bg 0 #8 Отговорено 8 Октомври Някакви други предположения от какво може да е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове