Jump to content

Recommended Posts

Здравейте,

Някой извеждал ли е проводници до букса за теглич при CR-V 4та генерация? В моя случай целта е 7 пин европейска букса.

Отворих отзад левия панел и видях син куплунг включен. По всички видеа в ютюб гледам всички от северна Америка включват техните модули за 4 pin flat конектор. Отделно има свободен бял 4 пин конектор, за който имам съмнения, че може да се използва за целта.

 

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, инсталира ли теглича и окабеляването? Дай някакво инфо, къде, какво и как? Питам, че и аз имам мерак за Црвето. Благодаря 

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тегличът ми беше монтиран по-рано през 2019 в сервиз, който вече го няма на бул. Черни връх. Сега я закарах в сервиз, в който бях ходил по-рано и знаех, че майсторът Жоро е добър специалист по електрическа част на колите и му имам доверие. Разбрахме се да окабели, сложи модул, букса и стойка за буксата. Жоро беше така добър и честен да ми се обади и се оказа, че съм забравил или не съм разбрал, че при първоначалното монтиране на теглича са ми направили окабеляване, като са свързали проводниците директно към светлините на колата. Буксата просто е била скрита някъде под бронята. Беше корозирала. Такова окабеляване би вършило работа за багажник с маломощни LED светлини, но предпочетох да продължи с модула и сигурно окабеляване, за да си нямам ядове с компютри, светлини и подобни. В конкретния случай ще го ползвам за багажник за колела, който е с маломощни светлини, но някога може да ми се наложи да закача нещо с по-голям товар, а пък и ако я продам някой ден нека да е направено добре.

Модулът е универсален, не е конкретно направен за Honda. Предполагам, че струва около 100-150лв, не разбрах. Всичко ми струваше 260лв. Сервизът е срещу централния софийски затвор, бул. Столетов 24, тел. 0889 287 896 .

  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...