Jump to content
коцетоууу

По голямо турбо сивик 7 1.7 цтди

Recommended Posts

Здравейте колеги имам хонда сивик 7 спорт 1.7 цтди от година и половина вече наскоро счупи турбото и се наложи смяна на турбото взех турбо от бмв е46 3.0 дизел 184 коня и го сложих на моята хонда припасах го свързах всичко както трябва но турбото много закъснява чак на 3000 3500 оборота тръгва да надува и не надува както трябва губи налягане смених дебитомер от мерцедес 2.7 цди и сега ще слагам мап сензор 4 баров дали ще се наложи настройка за да тръгне да надува както трябва и от по ниските защото си мисля че трябва да се пусне повече гориво за да започне турбото да завихря от по ниските обороти а двигателят ми е на 12000 вече след основен ремонт сменени са чисто нови сегменти бутала биелни лагери основни колянов вал двигателя ми е нов и дали ще издържи с това турбо 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не става ясно след като си сложил друго турбо различно от стоковото правил ли си мапинг. Ако не си, да знаеш задължително е. Естествено и при друг мап и дебитомер също и  гнп-то и дюзи  да смениш с различна пак трябва мапинг.  И след като ти я настроят тя ше прави повече сажди и ако я караш като бабичка за нисък разход турбото доста по бързо спипа(при градцко). Но ако сложиш друг усилен съеденител няма нужда :) но може да ти се наложи ако прекали мапера с нютоните

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...