Doych 0 #1 Публикувано 11 Август Здравейте, наскоро станах собственик на Honda Civic 9, 1.4. От няколко седмици забелязвам потракване и тропане в предната част на автомобила при завъртане на волана, както и силен метален шум/тракане при ниски обороти и потегляне. Имам предположения какви може да са причините и искам да закарам колата на майстор. Въпреки това срещам различни мнения и препоръки, което ме затруднява в избора. Не успях да намеря актуална тема, затова създавам нова. Можете ли да ми препоръчате добър майстор в София? До момента са ми препоръчали "Доктор Моторс", за които има доста противоречиви мнения. Силно ми препоръчаха и Боби в Дружба, но все още нямам информация за него. Ще се радвам да чуя вашето мнение! Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #2 Отговорено 11 Август Добре дошъл, Моята препоръка си е актуална: Първоначално си обслужвах колата в Бултрако, след това в Мотобокс (Овча купел), но от няколко години съм в горепосочения сервиз и към момента не смятам да търся алтернативи. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doych 0 #3 Отговорено 12 Август Благодаря много! Ще разгледам Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове