Ivan Ivanov81 1 #1 Публикувано 28 Юли Здравейте, Не успях да намеря колега с моя проблем, затова реших да отворя нова тема. Въпросното нещо започна да се случва в най-големите жеги, а именно - давайки ляв мигач, стрелката на таблото започна да премигва по-бързо от обикновеното. Помислих, че е изгоряла крушка, но след като загасих автомобила и минах отзад, видях постоянно светеща крушка на задния ляв мигач. Отпред, отстрани и на таблото нищо не свети, само заден ляв мигач. За да я изгася, се наложи да откача акумулатора. След като закача обратно клемата, проблемът изчезва. Не всеки път се проявява и за по кратки разстояния всичко е наред. Но покарам ли я за повече от час, давам ляв мигач по някое време и започва ускореното примигване на стрелката на таблото и знам,че пак свети постоянно въпросната крушка...натискайки аварийните, всички мигачи работят нормално, само заден ляв свети постоянно. Откачам и закачам клемата на акумулатора и проблемът изчезва...и така до следващия път. Ще съм благодарен за съвет или да ме насочите към човек, който владее материята. Най- вероятно, ако я закарам някъде наблизо, ще изглежда,че всичко е наред. Не знам кога точно го прави това нещо, но е много дразнещо. Благодаря предварително на всички, които отделят време да ме четат и да отговарят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diezz 132 #2 Отговорено 30 Юли Здравей, Прегледай нещата от клипа отдолу, виж си също и релето, във видеото са описани нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan Ivanov81 1 #3 Отговорено 8 Септември Малко развитие по темата, ако някой се сблъска с нещо подобно.... Колата има теглич, който никога не съм ползвал и е свързан със светлините отзад чрез някакво модулче, което се оказа малко поизгнило. В сервиза предположиха, че може да е оттам и след като го изолираха от веригата не съм имал проблем последните около 1000 км. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове