Jump to content
Ivan Ivanov81

Заден ляв мигач свети постоянно - crv 2 -2005

Recommended Posts

Здравейте,

Не успях да намеря колега с моя проблем, затова реших да отворя нова тема.

Въпросното  нещо започна да се случва в най-големите жеги, а именно - давайки ляв мигач, стрелката на таблото започна да премигва по-бързо от обикновеното. Помислих, че е изгоряла крушка, но след като загасих автомобила и минах отзад, видях постоянно светеща крушка на задния ляв мигач. Отпред, отстрани и на таблото нищо не свети, само заден ляв мигач. За да я изгася, се наложи да откача акумулатора. След като закача обратно клемата, проблемът изчезва. Не всеки път се проявява и за по кратки разстояния всичко е наред. Но покарам ли я за повече от час, давам ляв мигач по някое време и започва ускореното примигване на стрелката на таблото и знам,че пак свети постоянно въпросната крушка...натискайки аварийните, всички мигачи работят нормално, само заден ляв свети постоянно. Откачам и закачам клемата на акумулатора и проблемът изчезва...и така до следващия път.

Ще съм благодарен за съвет или да ме насочите към човек, който владее материята. Най- вероятно, ако я закарам някъде наблизо, ще изглежда,че всичко е наред. Не знам кога точно го прави това нещо, но е много дразнещо.

Благодаря предварително на всички, които отделят време да ме четат и да отговарят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

Прегледай нещата от клипа отдолу, виж си също и релето, във видеото са описани нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко развитие по темата, ако някой се сблъска с нещо подобно....

Колата има теглич, който никога не съм ползвал и е свързан със светлините отзад чрез някакво модулче, което се оказа малко поизгнило. В сервиза предположиха, че може да е оттам и след като го изолираха от веригата не съм имал проблем последните около 1000 км.

• Харесвам 1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...