radetodorov 0 #1 Публикувано 18 Юли Здравейте. Едно проблемче се появи с Хондата. Accord, 2.2 CTDI 2007 . Все по- често се появява следната грешка : на таблото показва "VSA" , но диагностиката казва " реостат на педала на газта" и "дроселова клапа" Моят майстор позачисти, понапръска , имаше ефект около месец. И миналата седмица пак почна. През ден. Намерил съм си части втора употреба. Но смяната гарантира ли ми справяне с проблема, дори и с нови такива. Ще бъда благодарен на всеки отговор. Ако сте имали подобни ядове, драскайте Лошото е , че ме вкарва в авариен режим, до 1300 оборота. Трябва да спра и да прекъсна акумулатора, а не винаги това е на безопасно място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #2 Отговорено 19 Юли Най-вероятно е потенциометъра на педала за газта. Имах същия проблем като купих колата/същия акорд/. Решението беше разкапсуловане на оригиналния и почистване на пистите, после го залепих отново с нагряване с поялник и 5 години по-късно никакви проблеми. ПП: Купих тогава и един от aliexpress за 30 лв, но така и не съм го извадил от кутията, само си го нося за всеки случай 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radetodorov 0 #3 Отговорено 19 Юли МЕРСИ МНОГО steff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо82 7 #4 Отговорено 28 Август И при мен се случи,и то смених вече сменям от Хонда преди 10-на години! Пробвах с почистване, но след 3 седмици пак заби! Купих втора употреба защото нов потенциометър е около 600 лв. и за момента всичко е наред! Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове