Jump to content
Johnny_V3

СЕРВИЗНА АКЦИЯ ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Recommended Posts

Здравейте на всички.

 

Да споделя една интересна история. Полезна за всички.

Гледам на страницата на Бултрако (най-горе) интересна новина:

СЕРВИЗНА АКЦИЯ ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ!

Цъкам на линка и чета следното:

 

Опасността за Вас и спътниците Ви

В случай на удар, при който се отварят въздушните възглавници, съществува риск частта, отговаряща за надуването им (т. нар. инфлатор), при възпламеняването си да предизвика вътрешно налягане, по-голямо от нормалното. Ако това се случи, има опасност корпусът на инфлатора да се счупи и през въздушната възгавница да се разпръснат метални частици в купето. Те могат да наранят сериозно Вас и спътниците Ви и дори в най-лошия случай - да причинят смърт.

Какво трябва да направите?

Ако Вашият автомобил е засегнат от този проблем, незабавно се свържете с най-близкия до Вас оторизиран дилър на Honda, за да резервирате час за посещение, при което необходимите части ще бъдат сменени напълно безплатно.

Какво ще направи Honda?

След като автомобилът бъде приет в най-близкия до Вас оторизиран сервиз на Honda, инфлаторите на колата Ви ще бъдат сменени. Процедурата отнема приблизително час и не подлежи на таксуване.

Нашият ангажимент към Вас

Винаги сме се стремили да информираме чрез всички официални средства и източници собствениците на засегнатите автомобили. При каквито и да е обстоятелства не се колебайте да се свържете с нас, с удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще Ви окажем необходимото съдействие. В случай на необходимост, свържете се с най-близки до Вас дилър на Honda.

 

Има линк, където може да проверите автомобила си.

Въвеждам там VIN-на на 27 годишната си Хонда и ми излиза едно съобщение, че за автомобила ми има такава акция и трябва да посетя най-близкия оторизиран сервиз на Хонда.

 

Записах си час в Бултрако и те ми казаха, че моята Хонда трябва да й се смени нещо в аирбека. Казаха, че ще го поръчат и ще ми звъннат да дойда пак да ми го сменят безплатно. Но ще отнеме 2-3 месеца, докато доставят необходимата резервна част от Япония.

 

Благодаря на Хонда! :) Дори и моят 27 годишен автомобил не е забравен! Мисля, че само Хонда и Тойота са способни на това!

 

Така че препоръчвам на всички да си проверят автомобилите. Не е шега работа, все пак!

Аз си чакам резервната част вече!

 

  • Харесвам 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...