krasss 0 #1 Публикувано 12 Юли Колеги, ако може малко помощ. Колата е хонда цре3, 2007 газ-бензин. Днес на магистралата ми направи впечатление, че темпомата се включва от 3-4 опит, по някога от първия. Когато работи, с крака ми повдигам отдолу педала на спирачките, темпомата изключва. Съвсем леко да сложа крака на педала, много леко, пак изключва темпомата. Поякога изключва, сам. Спирам на плажа, след 4-5 часа паля колата, но върти продължително време, запали обаче. След около 4-5 км. спирам, пуснах за всеки случай диагностика, показа ми грешка 86-01 can relation failure. Изтрих я, сложих ключа, всичко по таблото свети нормално, врътвам ключа да запаля, таблото и радиото гаснат, не пали. Никаква реакция. 2-3 пъти така, не ще. Погледнах акумулатора, индикацията на "окото" зелена. Изключих едната клема на акумулатора за около 2-3 секунди (даже радиото не поиска код) , запали от раз. Разбира се, на връщане по магистралата, темпомата ми прави пак същите врътки. Спрях на една бензиностанция за кафе, изпихме го запали от раз. Темпомата ест. пак с неговите номера. Чета по разни форуми за тая грешка, казват vsa module, и попаднах на една тема, че ако акумулатора е слаб, може и от него да излиза грешката, да влияе на vsa модула. Извинявам се, че така дълга тема стана, но ако някой се е сблъсквал с подобна глупост, да сподели. Благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове