gnqz 2 #1 Публикувано 28 Юни (Редактирано) Здравейте , нов съм тук имам следния проблем.След вдигане на крик и запалване на колата на "N" - скорост ми светна цялото табло! светят ми абсолютно всички лампи на раблото vsa+ръчна спипирачка+абс - каквото има всичко свети. Някой може ли да ми каже как се лекува това нещо. Автомобила Пали и върви! но свети цялото табло!?. и ако е удобно да ми препоръчате майстор за София. Редактирано 28 Юни от gnqz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #2 Отговорено 28 Юни Обикновено това се случва от слаб акумулатор, или слаба връзка на масата с купето. Ако колата е стояла с отворени врати, и особено с пусната музика, 30-тина мин. са достатъчни да клекне. Ако случайно запали е късмет. N нама нищо общо. След зареждане на батерията и палене трябва всичко да си угасне, но тя е вече компрометирана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gnqz 2 #3 Отговорено 3 Юли Оказа се бушон f4 на схемата под волана. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове