poznatatrupka 0 #1 Публикувано 15 Юни Здравейте, Във връзка с минаването на ГТП си търся да си реша въпроса. Колата е CR-V 2003, 2.0 бензин 150 к.с. без катализатор. Някой има ли представа какъв е добре да се монтира, за да няма проблеми с нормите? Минава ли ГТП без катализатор, чета, че ще завишават изискванията. Да търся оригинален, афтърмаркет част или друго? Благодаря за отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nayki 1 #2 Отговорено 16 Юни Здрасти колега ,и аз съм без катализатор но не съм имал проблеми на прегледа преди 20 дена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #3 Отговорено 17 Юни Във всеки сервиз за гърнета ще ви предложаш нов заместващ кит.Универсален катализатор -еднопътен с необходимите фитинги и отвори за термодатчик и ламбда сонди. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poznatatrupka 0 #4 Отговорено 28 Юли Благодаря за отговора. Поставих си катализатор в сервиз. Колеги с CR-V с този двигател от Honda CR-V 2003 2.0 150 к.с. как се справяте с минаването на ГТП с газова уредба? Какво можем да направим, за да намалим емисиите? Сменени са филтри, свещи, добавен е катализатор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове