tosith 0 #1 Публикувано 4 Юни Здравейте, Моята Хонда е CR-V, 4 генерация от 2015 година, след фейслифта, оборудвана с ужасната мултимедия Fujitsu, но без навигация. Успях да инсталирам някои от приложенията, спрямо съветите в темата „Инсталиране на приложения на системата Honda Connect“ , но за съжаление функционалността не е достатъчно адекватна. Някой слагал ли е от китайските android навигации, който продават в България (например https://carmedia.bg/honda/60-2619-1025-crv-2012-2016-navigaciya-multimediya-android-crv.html#/161-konfiguraciya-89990lv_android_14_8_yadren_cpu_8gb_ram_64gb_rom_rds_dsp_carplay_android_auto_slot_za_sim_karta ). Чудно ми е дали има модел, който да се възползва от бутоните на волана, вградената задна камера, USB-тата в жабката, идващи с фабричната мултимедия и да може да сверява часовника на малкия дисплей на таблото. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokopeykov 5 #2 Отговорено 4 Юни Малко едра ми се вижда тая мултимедия, има доста теми във групите във фейса. Същата в алито или поне подобна по инерфейс вчера гледах с една трета надолу. Знам само , че трябва да се гледа търговеца да има европейски магазин. Няколко пъти ту се навивам да си купя , ту ми минава. Една стойка за телефон и един регистратор при мен вършат горе долу същата работа, като махнеш завиващата задна камера и OBD модула. Нещо говорителите взеха да сдават багаж. Та ако ще купувам скоро ще е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #3 Отговорено 28 Юли Какво не си доволен от оригиналната, на мен си ми върви идеално Waze и още една навигация, блутута и той, какво друго ти трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове