texis 0 #1 Публикувано 2 Юни Здравейте, колеги. От около половин година карам Civic VIII Sedan 1.3 Hybrid. Малко над 300 000 км е, a аз движа с него от почти 6000. Вчера при спиране на светофар, оборотите започнаха да играят между 1000 и 2000, получи се леко придърпване, въпреки че бях натиснал спирачката, а след това колата влезе в някакъв авариен режим или Low. Светлинката на D на таблото започна да мига и се изключи, светна IMA, Check, VSA и не можех да вдигна повече от 10 км/ч. Успях да се прибера със 7-8 спирания за изключване и включване на акумулатора, за да махне грешките... През седмицата ще търся сервиз и решение на проблема. Имате ли някакви предложения какво да предприема и към какво и кого да се насоча пътрво? Някой с опит в подобни ситации? Преди да го взема, Сивик-а беше обстойно проверен в сервиз, а първото нещо, което направих след прехвърлянето, бе да сменя маслото на кутията с оригинално на Хонда. Не съм имал проблеми за тези 6к километра. Не се е забелязвало и нищо необичайно досега... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 235 #2 Отговорено 2 Юни (Редактирано) Мога да ти препоръчам само като ходиш в сервиз да е фирмен, обстойна диагностика че филма с хондовия хибрид е голям, и дано попаднеш на точен човек и да разбира какво прави. Един въпрос: защо си купувате хибрид на 300000км? и никой ли не ви каза че хибридът на хонда е таралеж в гащите, и то сериозен, с големи бодли. Успех все пак и да излезе "малкия дявол"! Редактирано 2 Юни от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове