Jump to content
Tablanet

Багажникът не се ,,щраква"

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, колеги. От близо месец вратата на багажника на колата ми (Акорд 7-ма генерация, фейс, комби, 2.2) не се ,,щраква" сама. Отваря се и се затваря без проблем или аномалии в самото движение, единствено трябва леко да натисна / бутна надолу и напред, за да си щракне и да се затвори както трябва. Не съм имал никакви проблеми досега, това стана само от себе си, както се казва.

 

Някой може ли да даде акъл как или какво да направя или изобщо къде може да бъде проблемът? Не съм сигурен как точно функционира цялата система, но едва ли е rocket science. Благодаря предварително на всички отзовали се!

 

Да добавя и друг проблем, търсейки решение - свалих корите на двете предни врати (мерих дали и как точно трябва да влязат по-големи говорители), като не съм пипал нищо по кабели, букси и т.н. След като сглобих всичко не ми засича, че предните врати са отворени, т.е. не светват интериорните лампи при отваряне, не светят светлините на вратите (които са долу на пластмасовата част) и съответно на таблото не засича, че вратите са отворени. Всичко вързах както си беше - неща като сваляне на стъкла, прибиране на огледала, заключване и други си работят!

 

Нещо може би съм бутнал или не ми идва на акъла как да го оправя, но ако имате идеи или съвети са добре дошли.

Редактирано от Tablanet

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...