Fissikela 14 #1 Публикувано 19 Април Колеги, парното духа студено на High. Наскоро, преди преди 20тина дни, сменях антифриза и уш я обезвъздуших и тогава духна топло, НО понеже бяха топли дни и не съм усетил, Но днес си духа направо студено. Тези двата маркуча (големите) са топли но твърди а тези отзад в ляво са топли а в дясно този е студен. Някакви идей? Нивото в разширителния съд смятам че е добре, при загрял двигател, НО ми направи впечатление, че капачката се пипа с ръка. Не е студена, но не е и вряла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fissikela 14 #2 Отговорено 19 Април Да добавя че, днес следвах процедурата за обезвъздушаване от форума. Изчаках няколко пъти да завърти перката и доливах антифриз в радиатора...изхабих 1л близо и пак няма парно и този маркуч в дясно е студен. Прави ми впечетление, че като тръгне да върти перката, каточели парното лееко се затопля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fissikela 14 #3 Отговорено 21 Април Оправено.... жилото се беше измъкнало от клапана. 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове