Jump to content
Guest F18 Hornet

Психика на редовия шофьор

Recommended Posts

Guest F18 Hornet

Веднага се замислям за предупрежденията и статиите от ADH и с ръка на сърцето мога да кажа ,че не съм от карачите за пример.Та тук само разсъждавам:1. Смятам за МНОГО важно да се усещат намеренията на околните- това го срещам относително рядко- а това е най-важното.2.Толкова ли е голям процента на шофьорите с малко периферно зрение и желание да се поставят на мястото на другите-все едно карат влак са...3.Това ,вече -за мен -ненормален ли съм,че когато тълпата се панира аз съм най-спокоен-и в най-напеченото положение на пътя съм по-спокоен отколкото вкъщи, а по-принцип съм конфликтен, емоционален,страстен-и никой не ме знае като "спокоен"-,а зад кормилото или зад машини/щото това ми е работата-металорежещи машини с ЦПУ/ съм некъв робот- 4.Явно "един може да вдигне сто кила, а друг -не"-с различни способности сме -и за тва е правилника -да осигури безопасност при най-голям процент частни случаи.Един е добър в едно друг в друго-аз се чувствам добре с всякаква техника-ама с жените съм много дървен :lol: , а бих искал да е обратното :lol::lol: .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

хе-хе :lol: не знам любовта към Хонда ли ни обединява и събира еднакви,но аз имам същите качества,които си описал,само по въпроса с жените съм коренно различен :P:lol::lol: ама - тихо!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Аз не знам къф шофиор съм.Според мен съм супер неуравновесен зад волана. Въпреки, че за сега няма ПТП. В напечените моменти ми е интересно дали ще се измъкна и съм доста спокоен... :lol: Поне са ми казвали че карам бързичко ама според мен си карам нормално...Страшно много обичам да борава с няква техника и се стремя да я ползвам по възможно най-добрия начин.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Незнам на мене ми е много досадно и от ден наден повече ми става защото в повечето случай аз внимавам и за останалите вече щото си е е..:lol: ..ло м..:lol: ..та много зле хора има и се едно карат не коли ама баш влакове.Не карам с 2 а вече имам чувство че имам 8 очи. Вчера пред мен в порядъка за 1 час такива катострофи щяха да станат че не е изтина.Но дори и да си седиш мирен пак няма оправия може да те харесат като едното нищо.Много напрежение е по тия пътища ужас :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

За "редовият" шофьор ли става дума или за "редовният"???Щото ако е за "редовният" няма кво да пиша! Не съм наясно с тях. :lol: Знам ,че като карам , не мисля за това к`во правя аз, а кво правят всички други около мен! Това, което става зад волана на мойта кола , става абсолютно машинално. Когато спирам , се хващам , че гледам повече в огледалото за задно виждане отколкото напред и съм избягвал заради това една размазана броня отзад. Ще е добре, да карат всички внимателно , без значение да ли е по-бързо. 40% карат като коне с капаци все едно нямат огледала за обратно виждане. 40% карат ВЛАКОВЕ. 15 % ИЗОБЩО НЕ КАРАТ!Е кво стана , 5 % внимават! Ако половината от тия 95% се оглеждат поне по веднъж на ден.....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Аз може да се каже че съм в категорията "Претръпнал" щофер вече за нищо и на никой не се ядосвам гледам да избягвам гореописаните на някаква прилична дистанция и или когато се наложи да дръпна от такива екземпляри та точно за това се кефя на динамиката на една кола може да те спаси от много нелепи простотий. Та с една дума обичам да се прибирам вечер цял и непокътнат. въпреки, че и аз от време на време карам много бързо но тогава се концентрирам много повече мразя да се влача и да задръствам улиците.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

За повечето от нас може би може да се каже

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

За повечето от нас може би може да се каже че докато някои се прави на шофьор вече сме го минали и забравили за него защото е останал далече зад нас така леко сме го минали без много газ НАЛИ КАРАМЕ ХОНДА :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...