imiloykov 0 #1 Публикувано 21 Март Здравейте,ходих в сервиз и исках да ми сменят маслото на автоматична скоростна кутия на Хонда cr v 2 бензин,но ми казаха да не я пипам че след това можело да не тръгне.Вярно ли е това или да си сменя маслото сам.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 21 Март Не ходи повече в този сервиз,маслото се опреснява ,имаш и външен филтър автомат. Сам може да си го смениш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 24 #3 Отговорено 21 Март Оригинално масло,оригинален филтър!В youtube има клипове , гледаш и си правиш колата.Мани тия майстори за нищо не стават , едно масло не могат да сменят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
imiloykov 0 #4 Отговорено 23 Март Благодаря много за съвета!Само да попитам не видях как се сменя филтъра! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
imiloykov 0 #5 Отговорено 23 Март Аз намерих това масло за кутията, предполагам че става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #6 Отговорено 23 Март (Редактирано) Да това е маслото за автомата ATF-DW1. Ето тук е филтъра автомат показан в клипа а той е- Редактирано 23 Март от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове