borko 1 #1 Публикувано 18 Юни, 2007 Искам да сложа 2 съпротивления на дюзите докато карам на газ. Четох във форума че ми трябват 2х10 Ома, 18Вата. Толкова ли са наистина, че ненамирам толкова мощни съпротивления по магазините.Колко Ома трябва да мери ЕКУ-то, за да е ОК всичко ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #2 Отговорено 18 Юни, 2007 измери си съпротивлението на инжекторите.. мисля че беше 12 Ома... а 12 ома при 12Волта ще разсейват 12Вата. Можеш за всяко съпротивление да ползваш 3 по 36 Ома, 3-4-5 Вата вързани в паралел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_pr #3 Отговорено 18 Юни, 2007 (Редактирано) Искам да сложа 2 съпротивления на дюзите докато карам на газ. Четох във форума че ми трябват 2х10 Ома, 18Вата. Толкова ли са наистина, че ненамирам толкова мощни съпротивления по магазините.Колко Ома трябва да мери ЕКУ-то, за да е ОК всичко ?10вата на 18ома бяха моите на моното Редактирано 18 Юни, 2007 от joro_pr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #4 Отговорено 18 Юни, 2007 измери си съпротивлението на инжекторите.. мисля че беше 12 Ома... а 12 ома при 12Волта ще разсейват 12Вата. Можеш за всяко съпротивление да ползваш 3 по 36 Ома, 3-4-5 Вата вързани в паралел.Преди малко го измерих: 1.27Omh, да не бъркам нещо ???Иначе намерих 10Omh,10W, предполагам че ще свършат работа. Искам да сложа 2 съпротивления на дюзите докато карам на газ. Четох във форума че ми трябват 2х10 Ома, 18Вата. Толкова ли са наистина, че ненамирам толкова мощни съпротивления по магазините.Колко Ома трябва да мери ЕКУ-то, за да е ОК всичко ?10вата на 18ома бяха моите на монотоПри теб в кутия ли са или просто си седат така ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest borko #5 Отговорено 18 Юни, 2007 Мерси за инфото,преди малко разбрах, че универсалните емулатори на инжектори, които се продават, ползват 100Omh съпротивления. Утре ще пробвам и ще кажа дали става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #6 Отговорено 18 Юни, 2007 Чудя се аз какво е това 1000mh и сега виждам, че последното не е нула а О. Но Ом се пише Ohm. Значи става дума за 100 Ohm. Така по се чете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #7 Отговорено 18 Юни, 2007 Искам да сложа 2 съпротивления на дюзите докато карам на газ. Четох във форума че ми трябват 2х10 Ома, 18Вата. Толкова ли са наистина, че ненамирам толкова мощни съпротивления по магазините.Колко Ома трябва да мери ЕКУ-то, за да е ОК всичко ?10вата на 18ома бяха моите на моното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 1 #8 Отговорено 24 Юни, 2007 (Редактирано) Искам да сложа 2 съпротивления на дюзите докато карам на газ. Четох във форума че ми трябват 2х10 Ома, 18Вата. Толкова ли са наистина, че ненамирам толкова мощни съпротивления по магазините.Колко Ома трябва да мери ЕКУ-то, за да е ОК всичко ?10вата на 18ома бяха моите на монотоСложих такива и лампата гасне .... но след 15мин пак светка При теб има ли го тоя проблем ?И мога ли да си проверя грешките при работещ двигател, че след гасене чека не свети ? Редактирано 24 Юни, 2007 от borko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r2d2 6 #9 Отговорено 24 Юни, 2007 Искам да сложа 2 съпротивления на дюзите докато карам на газ. Четох във форума че ми трябват 2х10 Ома, 18Вата. Толкова ли са наистина, че ненамирам толкова мощни съпротивления по магазините.Колко Ома трябва да мери ЕКУ-то, за да е ОК всичко ?10вата на 18ома бяха моите на монотоСложих такива и лампата гасне .... но след 15мин пак светка При теб има ли го тоя проблем ?И мога ли да си проверя грешките при работещ двигател, че след гасене чека не свети ?Изчисти си грешките от ком., карай докато светне и виж коя грешка дава. Най- вероятно сега светка от ламбда сондата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове