Plamen77 0 #1 Публикувано 5 Март Здравейте От няколко дни забелязах, че спирачната течност в казанчето намалява. Прегледах спирачните апарати и не открих течове. Качих я на канал и видях, от къде е загубата. Отдолу под задната седалка зад шофьора, където минават металните тръбички. Доста сериозна корозия. Молбата ми е да ме насочите към сервиз в София, където биха могли да ми ги подменят. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 357 #2 Отговорено 5 Март (Редактирано) Юби ко, HPP garage, Motobox, JAuto.. имаше и един на Шипченски проход, ама му забравих името и не знам дали функционира. Тия тръби най-вероятно ще трябва да ги намериш втора ръка от кола за части. Не знам дали ще намериш заместител. Редактирано 5 Март от boiskii Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen77 0 #3 Отговорено 6 Март Благодаря Разбрах, че някъде на Симеон правят реплики от медни тръби. Сам не бих се справил, затова търся читав сервиз, където някой вече ги е подменял. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 357 #4 Отговорено 6 Март Разгледай и обявите за коли на части в олх. С няколко клика ще я намериш тая тръба, даже комплект задни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове