Ilia Iliev 1 #1 Публикувано 25 Февруари Здравейте колеги. Днес за разстояние от около 200 км, на два пъти за около 5,6 секунди светна иконка в жълт цвят с изобразен волан и удивителен знак, след което сама изгасна. През това време ми направи впечатление, че волана стана твърд. Имате ли идеи относно причината? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZiiRO 14 #2 Отговорено 25 Февруари Здравейте колеги. Днес за разстояние от около 200 км, на два пъти за около 5,6 секунди светна иконка в жълт цвят с изобразен волан и удивителен знак, след което сама изгасна. През това време ми направи впечатление, че волана стана твърд. Имате ли идеи относно причината?Моята история с жълт волан и удивителна: без никаква индикация в един момент светнаха след запалване на двигателя. Воланът стана твърд и така докато не смених EPS модулът. Диагнозата я поставиха в Бултрако, аз си го поръчах втора употреба от чужбина и без адаптация го смених.При теб изглежда по-малко по различен начин, но има друга тема във форума (за 3та генерация), в която споделят, че общо взето води към моето състояние.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ilia Iliev 1 #3 Отговорено 25 Февруари Ще направя диагностика, за да се види какво ще покаже, защото е малко стряскащо по време на движение да се втвърди волана. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове