ma4o 11 #1 Публикувано 17 Юни, 2007 да са ни живи и здрави и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #2 Отговорено 18 Юни, 2007 Айде честутка и от мен. Живи и здрави, и много да внимавате с мезетата. Колкото по-малко ядете такива, толкова повече место имате за алкохола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #3 Отговорено 18 Юни, 2007 Честито и от мен да сте живи и здрави ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #4 Отговорено 18 Юни, 2007 Живи, здрави и КуРаВи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KIKO_HONDA 0 #5 Отговорено 18 Юни, 2007 Живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 18 Юни, 2007 Честито на всички Вили, да вземеш да си купиш пак една хонда, а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #7 Отговорено 18 Юни, 2007 ЧРД на празнуващите. много щастливи километри, здрави хонди и яко в червената зона им пожелавам П.С.: и чакаме завръщане у дома на бате Вили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #8 Отговорено 18 Юни, 2007 Ч.Р.Д Да сте живи и здрави много щастие и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #9 Отговорено 18 Юни, 2007 Доста са...да сте живи и здрави всички.Другото е вятър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #10 Отговорено 19 Юни, 2007 Честито на всички Вили, да вземеш да си купиш пак една хонда, а? и аз това чакам, ма таз е36 май много му е влязла под кожата не ще да се върне в старата секта ма то какво очакваш, помниш ли му титлата (още сигурно му е такава де...)? "Дай ми завои и ми гледай сеира"Да си жив и здрав Вили!откак съм в този форум съм респектиран от теб и много ми се ще някой ден да се запознаем. наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #11 Отговорено 19 Юни, 2007 Честито на всички ,аз пък ви пожелавам много коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #12 Отговорено 19 Юни, 2007 Жив и здрав Вили и нека по-скоро те видим обратно в нашето семейство Весело изкарване на всички празнуващи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THUNDER 0 #13 Отговорено 20 Юни, 2007 Ай-ай-ай -> ден да не вляза и сте ме "налазили" с пожелания ...БЛАГОДАРЯ на всички, започнах Христовата възраст веки , няма лошо!Майна / Емко / MIYAMOTO -> ОЧАКВАХ подобно пожелание от вас като истински Хонда-сектанти Майна-та знае, че сериозно се бях насочил към Купе като неговото... Нооо се завърнах в Баварското лоно при моята предишна колица хе-хе-хе-ее (което BTW си е уникална традиция при мен - 3-те коли, които имах последно съм ги ... из/купувал ВТОРИ път !). Мога само да кажа, че половинката ми продължава да споменава Jazz-ката, която покара на Събора '2004 и се надявам в близко време да мога да й купя това бижу 1net -> благодаря за добрите думи ! За моя радост, въпреки тегавото ежедневие, серпентинестите маршрути все още са комай единственото сигурно разтоварване за мен А когато и "дупето" може да се плъзне по кривата ...Бъдете живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове