ma4o 11 #1 Публикувано 17 Юни, 2007 този мисец нещо бързо мина време е пак да се видим мястото и часа на срещата са същите за тези които незнаят - булгар-плод(слатина) от 13ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #2 Отговорено 18 Юни, 2007 там сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 18 Юни, 2007 там сме да... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #4 Отговорено 19 Юни, 2007 къде бе ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #6 Отговорено 19 Юни, 2007 къде бе ?Ми, зад плод и зеленчук в слатина, как къде! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 19 Юни, 2007 къде бе ?Ми, зад плод и зеленчук в слатина, как къде! да не дават дини на промоция.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #8 Отговорено 20 Юни, 2007 (Редактирано) да не дават дини на промоция.... Бартер Половин Тон Дини за Читав Сивик, ПС Опа обърках се за 10 тона дини, два зила с дини Редактирано 20 Юни, 2007 от slus4o© Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bakura 0 #9 Отговорено 21 Юни, 2007 Колеги , в Пловдив няма ли събирания ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #10 Отговорено 21 Юни, 2007 (Редактирано) Колеги , в Пловдив няма ли събирания ???има следващата неделя на полигона на гребната база пп. Пловдивчани да ме поправят ако греша Редактирано 21 Юни, 2007 от didone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #11 Отговорено 21 Юни, 2007 е не мое ли да го отложиме за другата неделя че съм възпрепядстван а вече ми липсвате от одавна не съм идвал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #12 Отговорено 22 Юни, 2007 ами...... не 20-тина коли и 30-тина хора да си отложат сбирката заради теб... няма как да стане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #13 Отговорено 22 Юни, 2007 Може и другата неделя още една да направим бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LEPER #14 Отговорено 22 Юни, 2007 Айде и ние от форума на Мазда ще ви дойдем на гости, малко коли ще сме, но поне да обменим мнения и впечетления, ще се получи мулти японска среща... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #15 Отговорено 22 Юни, 2007 Айде и ние от форума на Мазда ще ви дойдем на гости, малко коли ще сме, но поне да обменим мнения и впечетления, ще се получи мулти японска среща... Освен това, май сте замислили и да премерите пи*ки с Хондаджийте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LEPER 0 #16 Отговорено 22 Юни, 2007 Айде и ние от форума на Мазда ще ви дойдем на гости, малко коли ще сме, но поне да обменим мнения и впечетления, ще се получи мулти японска среща... Освен това, май сте замислили и да премерите пи*ки с Хондаджийте Не е задължително, освен това там постоянно има полицейско присъствие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #17 Отговорено 22 Юни, 2007 Това рядко пречи. Или по-точно, аз съм идвал все тогава, когато само минават по един път да внесът респект и след това отлитат на някъде. А и са с някакво Поло... big deal! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #18 Отговорено 22 Юни, 2007 E , ако има куки няма как да се правят гонки . Ама в тая жега едва ли ще седят ..... силно се надявам де.Иначе маздите - елате повече ! И друг път сте идвали няколко коли , но все страните и не можем да се запознаем , пък и пуснем ако има желаещи . Сред нас има не малко мазда фенове , така че сте добре дошли !А като стана въпрос за жегатаа...... абе хора ние как ще оцелеем бе ? .... носете си много вода и по една биричка , че .... не ми се мисли . За летните месеци май ще е добре по-късничко да се събираме , когато поотмине лошото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #19 Отговорено 22 Юни, 2007 (Редактирано) ...А като стана въпрос за жегатаа...... абе хора ние как ще оцелеем бе ? .... носете си много вода и по една биричка , че .... не ми се мисли . За летните месеци май ще е добре по-късничко да се събираме , когато поотмине лошото.Или барбекю да си организираме... Редактирано 22 Юни, 2007 от Blondy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LEPER 0 #20 Отговорено 22 Юни, 2007 Ние бяхме миналата неделя там, не се траеше жегата, та имаше една малка сенчица там и общо взето барзичко мина срещата....а относно куките те са СОД-аджии, но нощо не им пречи да си викнат КАТ-аджии и да провалят всичко....спомням си предишния път когато са ни се засичали срещите, но беше инцидентно тогава... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #21 Отговорено 22 Юни, 2007 аве душици ше измрем един часа да се кукнеме там ве по добре срещата да е към 20:30 то на вънка през деня не е за мъже бе..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LEPER 0 #22 Отговорено 22 Юни, 2007 аве душици ше измрем един часа да се кукнеме там ве по добре срещата да е към 20:30 то на вънка през деня не е за мъже бе.....Прав си...ама пък вечер ще трепеме комари.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #23 Отговорено 22 Юни, 2007 Еми айде в 6 сутринта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #24 Отговорено 22 Юни, 2007 Пичове сега е 11 вечерта и все още навън не се трае ...... май няма спасение Ще си правим гонки на климатици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TrAdIuLi 235 #25 Отговорено 23 Юни, 2007 Пичове аре верно дайте няква промяна на часа щото ша са изпукаме тука бе на тъз жега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #26 Отговорено 23 Юни, 2007 аве душици ше измрем един часа да се кукнеме там ве по добре срещата да е към 20:30 то на вънка през деня не е за мъже бе.....Аз също съм за след 20ч.А някой случайно да иска да ми донесе лепенка на клуба? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jay 1 #27 Отговорено 23 Юни, 2007 хора аз май ще пропусна тоя път,че хондето е в бокса освен ако не намеря с някой да дойда,иначе идята за след 20:00 е добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest SLADURA #28 Отговорено 23 Юни, 2007 (Редактирано) Таман това и аз щях да предложа промяна за часа...в 13ч - не се живее на вън ... Предлагам да го направим по късно, на бензиностанцията ОМВ на бул.България по пътя за Копитото (почти до околовръсното която е )... или направо горе на копитото - там поне се диша ... Иначе не вярвам да се съберем много народ ... а и аз съм в Плд и смятам да пътувам утре за София - ама някъде към 6 ... Моето предложение е 20:30 на бензиностанцията ... или горе на копитото - какво ще кажете ?!Поздрави! Редактирано 23 Юни, 2007 от SLADURA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #29 Отговорено 23 Юни, 2007 мисля че е малко късно да променяме часа за утре. Може би за другия месец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #30 Отговорено 23 Юни, 2007 аз в 3 заминавам за раци и няма да дойда ако е в 8 ...1 часа ме устройва идеално въпреки че не се живее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #31 Отговорено 23 Юни, 2007 Абе и според мен за тоя път вече е късно да сменяме часа /макар да няма да е лошо/ . Просто много хора си го знаят 13:00 и ще стане разминаване 100%.Ама другия път ако е такава жега - задължително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #32 Отговорено 23 Юни, 2007 Абе и според мен за тоя път вече е късно да сменяме часа /макар да няма да е лошо/ . Просто много хора си го знаят 13:00 и ще стане разминаване 100%.Ама другия път ако е такава жега - задължително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #33 Отговорено 23 Юни, 2007 Може ли да помоля някой да донесе малкко стикери на клуба ако му се намират излишни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #34 Отговорено 23 Юни, 2007 Може ли да помоля някой да донесе малкко стикери на клуба ако му се намират излишни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #35 Отговорено 24 Юни, 2007 ето какво заснех аз: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=14...w=1&photo=1голямо впе4атление ми направи слабото присъствие на рексовете видях само един май им отминава времето,а няма друго такова уникално купе.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LEPER 0 #36 Отговорено 24 Юни, 2007 Благодарско от Мазда форума. Да бяхме само 5 коли, но да се надяваме че за друг път ще имаме по голямо присъствие.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deleted_ 2 #37 Отговорено 24 Юни, 2007 Сега пристигам в София ... ще има ли среща довечера ?! ... макар че като гледам вече сте се събирали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #38 Отговорено 24 Юни, 2007 (Редактирано) За мен това беше най-яката среща на Хонда до този момент.Искрени благодарности на Darcosi и Rust Редактирано 24 Юни, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #39 Отговорено 24 Юни, 2007 За мен това беше най-яката среща на Хонда до този момент.Искрени благодарности на Darcosi и Rust Абе доста яки срещи е имало. Я кажи какво са направили тея юнаци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #40 Отговорено 24 Юни, 2007 ее как ме е яд ако си бях стигнал 1 час по-рано в софия щях да дойда и аз има страхотни красавици на снимките сигурно е било много яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове