Jivetz 15 #1 Публикувано 14 Февруари Колеги, един въпрос задаван е преди мисля, но при останалите проблема е бил при потенциометъра на газта, а при мен мисля че не е от това та.. Когато съм изключил от скорост и с междинна газ примерно превключвам на 3-та скорост примерно, възможно ли е когато паднат оборотите да се задавя колата и да има едно привлачване, когато давам леко газ...Другия момент е пак давам на някоя предавка примерно 4-та и давам мн леко газ и пак леко настъпвам газта и прекъсва леко, като че ли се задавя...Възможно ли е защото не съм я вкарал в обороти, да е от някоя дюза, от горивото или от горивния филтър....Някой ако се е сблъсквал да сподели... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #2 Отговорено 16 Февруари Аз излекувах едно такова прекъсване със смяна на свещи (бензин с газ). Ти на какво гориво си ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jivetz 15 #3 Отговорено 16 Февруари Дизел.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jivetz 15 #4 Отговорено 11 Март Малко инфо по темата, тъй като нямаше мн пшредложения..Оказа се поне за сега , че е от запекла дюза...На ниските обороти явно прави проблем.. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове