Guest Patrik #1 Публикувано 6 Октомври, 2004 преди бяхме говорили да се саберем да се постреляме ама чакахме да мине националната среща ако все още сте навитаци може да напрайм няколко отборчета и едно псевдо турнирче да се помачкаме айде замислете се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #2 Отговорено 6 Октомври, 2004 хаа, ако няма хора желаещи - брой от мое име 15-20 човека ...а ако се съберем и още 10-тина от клуба, може да съберем 2-те карти горе над Драгалевци. Само са ми разправяли, че на удвоена карта ставали големи гонки и яко пуцане, но аз съм играл само на горната с 3-те къщички. Не че и там не е мания Ами това е - аз съм навит, както и една доста голяма групичка покрай мен. Хайде да се възползваме от малкото оставащи слънчеви дни, че после ще се пуцаме на заснежен терен, а това май вече наистина си е здрав action! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #3 Отговорено 6 Октомври, 2004 Пишете ме и мене за... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #4 Отговорено 6 Октомври, 2004 Пишете ме и мене за... И аз съм фен - въпреки че Патрик цяло лято ме вика, аз все не можах да намеря време. Но хайде да се съберем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #5 Отговорено 6 Октомври, 2004 (Редактирано) и аз съм за но само ще гледам щото последния път раних лошо patrik Редактирано 6 Октомври, 2004 от darcosi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #6 Отговорено 7 Октомври, 2004 И аз съм ЗА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx #7 Отговорено 7 Октомври, 2004 пишете ме и мене, винаги съм искал да се попуцам с боя ама все не е оставало време, та сега една добра възможност за старт! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #8 Отговорено 7 Октомври, 2004 и аз съм за но само ще гледам щото последния път раних лошо patrik да но на мен ми мина и сега копнея за реванш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #9 Отговорено 7 Октомври, 2004 колко струва удоволствието да позастреляш някои от приятелите си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #10 Отговорено 7 Октомври, 2004 15ст. на патрон - колкото изстреляш си ги плащашсамо трее да си измислим някво ориентировъчно количество че да знам колко да взема предварително примерно по 50 или по 100 патрона на човек и малко резерва отгореможе на 17 на срещата да се дигнем и да ходим да стреляме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #11 Отговорено 7 Октомври, 2004 И аз съм ЗА Само някои да каже трябва ли да си взимам най-старите дрехи или там дават нещо което те пази от боята? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #12 Отговорено 7 Октомври, 2004 И аз съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #13 Отговорено 7 Октомври, 2004 и аз съм за но само ще гледам щото последния път раних лошо patrik да но на мен ми мина и сега копнея за реванш Колко ранен беше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #14 Отговорено 7 Октомври, 2004 И аз съм ЗА Само някои да каже трябва ли да си взимам най-старите дрехи или там дават нещо което те пази от боята? Може и да не са стари... (боята се пере лесно) , но е добре да са по-дебели, за да не посиняваш На някои места дават и дрехи, но това Патрик трябва да каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #15 Отговорено 8 Октомври, 2004 и аз съм за но само ще гледам щото последния път раних лошо patrik да но на мен ми мина и сега копнея за реванш Колко ранен беше? до кръв - която се измива само с кръв ами пичове има некви дрехи но не мога да гарантирам че ще има за всички и всякакви така че за всеки случай елате с някви по стари и да наистина по дебелички ма то сега и времето позволява по дебеличкиа синини не винаги остават но понякога бая си поболява а и пушките не са много за това предлагам да сформираме няколко отборчета по 4 човека и да си направим мини турнирче като победителя отбор печели каса бира или нещо такова това ще се разберем предлагам в деня на сбирката ( както виждам се очертава ) аз ще ги взема на 17.10 и решаваме кво да прайм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове