chepho 0 #1 Публикувано 31 Януари Здравейте, Имам проблем с АБС на задно дясно колело. от около година светва гасне, последно време по - често седи светнал и реших да го сменя. Подмених го с ABE и работи точно два дена и пак светна. Не съм я водил на диагностика , но съм сигурен че от него и мисля да купя друга марка. Гледам има Blue Print, Kamoka, Optimal, и се чудя какво да взема или пък втора употреба? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 31 Януари Датчик AБС взимай втора употреба,но първо да я видят на диагностика. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chepho 0 #3 Отговорено 1 Февруари Трудна работа , втора употреба в мегапартс няма , питах на друго място и казаха, че се чупел при вадене от шенкела. Иначе я прочетох и е пак същия сензор - заден десен. Но този път има дъплнителна грешка за късо съединение, която я нямаше със стария датчик. Никой ли не е сменял с афтермаркет сензор, който да работи коректно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 24 #4 Отговорено 1 Февруари Кабелите проверихте ли до отпред дали са здрави?Той и стария датчик може да си е здрав.Лагера е с интегрирана магнитна лента вътре.С времето заминава.Разглобява се и има специална като плака се гледа дали всичко е наред с лагера.Всичко друго е само ала бала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 24 #5 Отговорено 1 Февруари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chepho 0 #6 Отговорено 4 Февруари На 1.02.2024 г. at 20:10, z_chakarov написа: Кабелите проверихте ли до отпред дали са здрави?Той и стария датчик може да си е здрав.Лагера е с интегрирана магнитна лента вътре.С времето заминава.Разглобява се и има специална като плака се гледа дали всичко е наред с лагера.Всичко друго е само ала бала. Кои кабели отпред? Мерих за късо при изваден датчик от буксата до модула -няма. Няма и късо самия датчик, съпротивлението му е 450 м ОМА , но това нищо значи. Какво и заминава на тая лента? Извадих датчика от шенкела , почистих , пръстена се вижда , чист е. Разликата между новия и оригиналния стар сензор е че със стария проработваше , а с новия работи точно ден два и умря. В София знаете ли някой който може да ми обърне внимание ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове