Jump to content
georgivanov1

Месе4на среща В пловдив

Recommended Posts

Здравейте колеги от пловдивско,смятам да си идвам към края на месеца и искам да знам дали ще се организира нещо в кря на този месец

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

Здравей колега, пловдивските срещи се състоят всяка първа неделя от месеца на полигона на Гребната база. 6-7 дни преди това пускам напомняща тема тук, ако имаш някакви затруднения, моя тел. е - 0887334908 Антон

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, пловдивските срещи се състоят всяка първа неделя от месеца на полигона на Гребната база. 6-7 дни преди това пускам напомняща тема тук, ако имаш някакви затруднения, моя тел. е - 0887334908 Антон

Мерси много,зна4и следващата ще е на 1юли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде иде ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AERODECK

Бързам да се обадя:Гледам,че в Плиската е излязла идея срещата да се прави към 20 часа,за да се избегнат жегите.Предлагам да се обмисли този вариант.Аз съм ЗА!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

жегата в недаля няма да е такава, дори и дъжд се очаква, така че денят е отново неделя, 01.07.07г, часът си е 13 !!!Часът и датата ще се сменят само при извънредни обстоятелства, понеже идват и доста фенове, които иначе рядко влизат тук във форума и няма да стоят като пънове там........ ;) Който може и има желание ще дойде, който е зает разбира се ще пропусне, а следващият месец пак ще е на линия ;) То и без това лятото секи е фанал баиря и се събираме по-малко народ........>>>>НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА ЗАКИЧИ ТЕМАТА КЪМ ВАЖНИ, ЗА ДЕ НЕ СЕ ПУСКА ВТОРА ТАКАВА<<<

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ще съм на линия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

>>>>НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА ЗАКИЧИ ТЕМАТА КЪМ ВАЖНИ, ЗА ДЕ НЕ СЕ ПУСКА ВТОРА ТАКАВА<<<<

Дам да я качат, че аз одеве се почудих да пусна нова ама нещо ми щракна че май имаше и я издирих ;) Относно неделя и аз мисля че няма да е такава жегата, а и винаги ще се намери някой който не е видял тук и ще виси сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

>>>>НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА ЗАКИЧИ ТЕМАТА КЪМ ВАЖНИ, ЗА ДЕ НЕ СЕ ПУСКА ВТОРА ТАКАВА<<<<

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

явно спят :lol: ще си я вдигаме сами!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

явно спят :) ще си я вдигаме сами!!!

Хайде нагоре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

аз пак няма да мога да доида!!!Просто в събота ми е свабата и на другия ден заминавам на меден месец!!!А да ми е честито! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пак няма да мога да доида!!!Просто в събота ми е свабата и на другия ден заминавам на меден месец!!!А да ми е честито! :dunno:

А ЧЕСТИТО!!!Пък народа е казъл - Ако ще е злина,по-малка да е!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamo

аз пак няма да мога да доида!!!Просто в събота ми е свабата и на другия ден заминавам на меден месец!!!А да ми е честито! :)

Айде честито колега и приятно изкарване на медения месец. :dunno::(:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай честито и от мен и да си туриш новата клубна лепенка дето си взе вчера за сватбата :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На меден месец с булката или с Хондата заминаваш? Все пак не си уточнил с коя жена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еее ми модератора седи и ви чака да си пуснете читава тема с дата, час и т.н. а не да се ровят хората из темата за информация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен колега !!! Живота е пред теб , само хубави неща ти пожелавам : много деца , здраве , щастие , касмет , любов , страст и яка Honda :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Присъствам и аз. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest UniCorn

Аз вечерта съм на концерта на Мерилин Менсън, но мисля, че ще имам време да намина и аз :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вечерта съм на концерта на Мерилин Менсън, но мисля, че ще имам време да намина и аз :)

Ква простотия написах :) , в неделя е на Пинк концерта, не на Менсън, ама така е трябва да угаждаме и на половинките си :)Btw някой от колегите от майнатаун смята ли на 4 юли да посети събитието и да гледа Мерилин Менсън, виждам, че масово жици слушаме в хондите си :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ама така е трябва да угаждаме и на половинките си :)

Другари,няма да дойда.Ще съм някъде по поречието на Храбринската река до Лилково или Плочник.Дългът ме зове - Немога да откажа нито на ония дебели пържоли,нито на изпУтената Ариана. Редактирано от AERODECK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги и без мен :) 3-ти ден съм на легло вече... К'ви са тия вируси по това време незнам ама още малко сливиците ще ми запушат гърлото :D Щеше ми се поне причината за отсъствието ми да не е точно тази.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...