thelastbonbona 69 #1 Публикувано 12 Декември, 2023 (Редактирано) Здравейте колеги Завръщайки се при моята баба Цоцолана, забелязах, че парктроника ми нещо е решил, че няма да работи.. ходих на майстор, който в общи линии го разкачи и го закачи наново и си тръгна. Не знам какъв му беше проблема и дали има нещо общо с това, което констатирах без да искам, но в тайника под багажника като надигнахме (там където ми седи патерицата), забелязах че всичко е подгизнало.. не просто влажно ами жвакаше. Гледал съм много англичани да реват за това, но никога не съм очаквал да се случи на мен. Случвало ли се е на някой да му текне в багажника? От къде и как е решил проблема? Аз лично очаквах ако тече от стоповете или някъде отгоре, пътя на водата до дъното да се вижда и усеща, но тапицерията по пътя се е абсолютно суха... та се чудя дали просто не ми се е разляло нещо без да разбера welp.. Поздрави и лек и сух ден! = D Редактирано 12 Декември, 2023 от thelastbonbona Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
сенан 1 #2 Отговорено 27 Февруари Здрасти, да и аз съм забелязвал че е леко влажно при резервната гума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове