Lupe52 0 #1 Публикувано 1 Ноември, 2023 Здравейте, Имам Honda crv 2006г. бензин, фейслифт, дясна дирекция. Прецака ми се ABS модула. Не работи сензора за налягането, който е вграден вътре/Error code 66-1 - Brake pressure sensor defective./ От сервиза ми казаха ,че трябва да се смени модула. И тук започва сагата. Попитах за нов от дистрибутора за Honda в България. Обявиха ми цена 5000 лв. Смях.... Това е половината от стойността на колата ми. Насочих се към втора употреба. И тук идва въпроса на който търся отговор. Трябва ли да е абсолютно същия номер като на моя модул, или има някакво алтернативно решение. Защото пак се прокрадват различни мнения. Благодаря предварително за всяка информация.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lupe52 0 #2 Отговорено 2 Ноември, 2023 Никой ли няма информация по този проблем..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mys7Ic 14 #3 Отговорено 2 Ноември, 2023 преди 36 минути, Lupe52 написа: Никой ли няма информация по този проблем..... Същият номер трябва да бъде абс модула. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonyyolo 3 #4 Отговорено 6 Ноември, 2023 Обади се на Станимир 0879466444 ,части втора употреба , дано има . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tyunkata 2 #5 Отговорено 24 Декември, 2023 Да, трябва да е същият модул! Добре е да се направи рециклиране и проверка и на стария, ако намерите нещо. Минал съм през този проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове