dido007 1 #1 Публикувано 1 Октомври, 2023 Здравейте колеги. Понеже на Джазката нещо събори акумулатора за един ден падна под 10 волта, замерих с мултицет за утечка и се оказва около 0,10 А. Започнах да махам бушоните един по един първо в двигателния отсек. Като махнах номер 8, при мен беше 15 А, (на тясната страна втория от дясно наляво) и утечката изчезна. Пише в ръководството че бушона е за Back up, но нищо не ми говори къде да се търся проблема. Някой може ли да помогне със съвет. Колата е джаз 2004 1,4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobbyp 2 #2 Отговорено 2 Октомври, 2023 (Редактирано) Здравейте, докато чакаме някой по-компетентен от мен да се включи, под back-up на повечето места в ръководството се има предвид светлините за задна скорост, но бушонът за задните светлини е на таблото до волана, а не под капака, така че не е това. Редактирано 2 Октомври, 2023 от bobbyp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dido007 1 #3 Отговорено 2 Октомври, 2023 Здравейте, порових се в нета и се оказа "резервен" бушон койторегулира някои от спомагателните бущони в купето. Оказа се че акумулатора имал умряла клетка. Днес го смених с нов и всичко е ОК. Няма утечка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове