Jump to content
Sign in to follow this  
Jazz2002

Превъртян километраж

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

През септември 2016 купих Джаз 2002, 1339сс, от Австрия, уж на 160 000км. 7 години по-късно колата вече е на 327 000км, но през всичките тези години не ми дава мира мисълта, че километражът е превъртян. След доста ровене в нета разбрах, че на Джаз, Фит или Сити от този период се сваля инструменталното табло, включва се на определен софтуер и се манипулира. При мен пластмасите там са видимо размествани.

Опитвам се да намеря човек, който се занимава с това, за да му платя да провери реалните км и да ги възстанови. В смисъл такъв, ако се окаже, че е на 465 000 или 523 000км, например, да ги върне на таблото.

Хубаво е да е от Пловдив или София. Предвид колко автокъщи има в Горубляне и Труд, няма начин да няма такъв, но никой не пуска обяви за това в нета.

Ако познавате някого, пратете ми координати на ЛС, моля!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Колега, учудвам се как изобщо сте я купили след като сте толкова мнителен ;) Това "Уж 160К" си е съвсем реално за 14 години. Моята е от Флоренция и за 8 години - 2005-2013 беше на 95К - средно около 12К на година. От тогава (даже и на газ от 2014) съм направил130К за 10 години - средно по 13К на година след като няма и ден престой. Ако човекът преди теб я е карал така , какво означава "УЖ" ?!?! Това не е Америка да върти по 200км на ден а и Джазът не е кола за дълги разстояния.

Това че вие сте и навъртели двойно повече си е ваша работа - явно я юркате сериозно като километраж. А размествания по таблото може да се случат от куп неща, вкл. некадърна смяна на пиропатрони, проблем с жила , радио и т.н.

На всичко отгоре има сайтове в които може да проверите история срещу VIN и няколко евро, вместо да търсите "майстори"...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Upcoming Events

    No upcoming events found
×
×
  • Create New...