Jump to content
Jazz2002

Превъртян километраж

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

През септември 2016 купих Джаз 2002, 1339сс, от Австрия, уж на 160 000км. 7 години по-късно колата вече е на 327 000км, но през всичките тези години не ми дава мира мисълта, че километражът е превъртян. След доста ровене в нета разбрах, че на Джаз, Фит или Сити от този период се сваля инструменталното табло, включва се на определен софтуер и се манипулира. При мен пластмасите там са видимо размествани.

Опитвам се да намеря човек, който се занимава с това, за да му платя да провери реалните км и да ги възстанови. В смисъл такъв, ако се окаже, че е на 465 000 или 523 000км, например, да ги върне на таблото.

Хубаво е да е от Пловдив или София. Предвид колко автокъщи има в Горубляне и Труд, няма начин да няма такъв, но никой не пуска обяви за това в нета.

Ако познавате някого, пратете ми координати на ЛС, моля!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, учудвам се как изобщо сте я купили след като сте толкова мнителен ;) Това "Уж 160К" си е съвсем реално за 14 години. Моята е от Флоренция и за 8 години - 2005-2013 беше на 95К - средно около 12К на година. От тогава (даже и на газ от 2014) съм направил130К за 10 години - средно по 13К на година след като няма и ден престой. Ако човекът преди теб я е карал така , какво означава "УЖ" ?!?! Това не е Америка да върти по 200км на ден а и Джазът не е кола за дълги разстояния.

Това че вие сте и навъртели двойно повече си е ваша работа - явно я юркате сериозно като километраж. А размествания по таблото може да се случат от куп неща, вкл. некадърна смяна на пиропатрони, проблем с жила , радио и т.н.

На всичко отгоре има сайтове в които може да проверите история срещу VIN и няколко евро, вместо да търсите "майстори"...

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...