fadix 1 #1 Публикувано 23 Септември, 2023 Здравейте. Honda crv 2012 2.0 Наскоро сложих газова уредба, техниците ми препоръчаха освен работа на газ и да впръсква известно количество и бензин при натоварване на двигателя и за да се охлаждали бензиновите дюзи.Може би гори 1 литър на 100 км. Някой с газова уредба би ли споделил как е положението при него? Могат да ми я настроят както пожелая - само на газ или да я оставя така. И последен въпрос: на колко километра трябва да ми правят реглаж на клапаните? Препоръчайте ми добър техник за реглажа в Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #2 Отговорено 25 Септември, 2023 Да я направят само на газ, не е с директно впръскване, няма какво да охлажда. Като за начало на едни 20 000 може да се погледне дали/колко са мръднали клапаните. Двигателя е с ролкови кобилици и прегледа на клапаните може да бъде по-удължен, като период от време. Да не споменавам, че съм засичал случаи на над 60 000 без да са ги поглежали. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове