Alex FRV k20 1 #1 Публикувано 3 Септември, 2023 Здравейте колеги, След неуспешен опит днес за сваляне на заводския пластмасов Интейк и дросел се обръщам към вас. започвам с Интейка , всичко 6 новия пасна. Къде отива сензора на роторните клапаните който се въртят вътре в пластмасовия Интейк? Опитах просто със щракната букса и байпас на маркучето - колата не по иска да запали. и другото ми питане - на оригиналния ми дросел имам освен Мап сензора - още един. На новия дросел има място само за един. Какво правим със втория от който излиза маркуче и отива в десния край на мотора- въздух- вакуум? Качвам няколко снимки за да е по ясно Заводския Дросел Новия дросел Датчик и маркучи за вакуум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1259 #2 Отговорено 4 Септември, 2023 Нищо не правиш. Трябва ти дросел едно към едно със стария иначе няма да запали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex FRV k20 1 #3 Отговорено 6 Септември, 2023 Е такъв като стария обаче по голям диаметър няма.. не намирам нищо в нета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1259 #4 Отговорено 7 Септември, 2023 Нямам си и на идея дали за FRV се предлага нещо по голямо. Искаш да увеличиш дебита за повече мощ или на старият нещо му е станало и се налага да го подмениш с друг? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex FRV k20 1 #5 Отговорено 24 Септември, 2023 On 9/7/2023 at 6:16 AM, Митко Йотов said: Нямам си и на идея дали за FRV се предлага нещо по голямо. Искаш да увеличиш дебита за повече мощ или на старият нещо му е станало и се налага да го подмениш с друг? За повече мощ , смукателя също да сменя и ремап. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1259 #6 Отговорено 24 Септември, 2023 https://hondatheotherside.com/k20a9/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове